Hogyan tartsam rendben (és minél kisebb helyen)a papírjaimat?
Figyelt kérdés
19 vagyok, egy szobával és emiatt limitált hellyel. Mára olyan papírmenyiség gyűjt össze hogy nehezen látom át. Különbözű határozatok (gyámhastóság) , számlakivonatok, jegyzetek, rajzok stb stb... Eddig mindent bele rakosgattam mappákba de ez a renszer kezd nagyon átláthatatlan lenni. Amire gondoltam az a digitalizáció de nem tudom mit érdemes digitalizáni és azokat felhőben vagy gépen hogy tároljam?2022. júl. 2. 16:14
1/5 anonim válasza:
Adatot (főleg ha fontos) akkor minél több helyen. Felhő, külső tároló, CD/dwd, és persze eredeti papíron.
2/5 anonim válasza:
Netflixed van? Van egy szuper sorozat a rendszerezésről. Mióta megnéztem rend van az asztalomon, előtte egy jó nagy domb volt rajta, full káoszban.
4/5 anonim válasza:
Marie Kondo: "Tiszta öröm" valamint "Rakjunk rendet". Messze állnak tőlem az ilyen jellegű sorozatok, de ez tényleg nagyon jó és inspiráló. Nekem mindig bajom volt a rendrakással, de ez, hogy lehet örömmel is csinálni, fantasztikus.
5/5 anonim válasza:
Szamlakivonatokat kibobod és áttérsz a digitális bankolásra.
Jegyzeteket atnezed, ami lenyeges, arról csinálsz fotót, vagy begepeled, a többit kidobod. Rajzokat szintén atnezed, a felesleget kidobod.
Gyámhatósági határozat nem tudom mit takar, 19 évesen nagykorú vagy, kb esélytelen, hogy arra szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!