Miért van most vízhiány Solymár, Jászberény stb. területeken és nem a Kiskunságban?
Én azt nem értem, hogy miért nem emelték triplája ott a vízdíjat, ha már ennyire pazarolják?
Elég sok ott gazdag, fizessenek csak!
Kb. a 80-as évek színvonalán van a vízhálózat (és az úthálózat is). Azóta a lakosság megduplázódott a térségben és egyre szárazabb az időjárás.
A vízmű semmit nem tesz, az önkormányzat hülyeségekre veri el a pénzt értelmes fejlesztések helyett.
#5: nem csak gazdagok laknak ám ott. Pl. mamám, aki 80+ éve a faluban lakik, a 130 ezres nyugdíjából fizesse a tripla vízdíjat? Köszi.
Aminek mondjuk lenne értelme, ha adott mennyiség felett fogyaszt valaki, akkor az legyen csak feláras.
7
Írtam, "elég sok ott a gazdag"..., hol nem érthető a felvetés?
1fő/ház/hó/3m3 elég limit? Ez felett fizess gazdag 3x-os díjat;)
Az első cikkből kiderül, ami eléd kerül.
Mert az infrastruktúrát meghaladóan lakták be. Túl sokan költöztek oda és építettek házat.
Kiskunságban is vízhiány van, mert az állatoknak és a növényeknek már nem jut, de az embereknek még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!