Yosef Assefa főorvos úrról kinek mi a véleménye? A Jászberényi Szent Erzsébet kórház belgyógyászáról.
Januárban az osztályán feküdtem 1 hétig, de egyszer sem kérdezte meg, hogy mi a bajom, hogy kerültem a kórházba. Kapott egy mentős jelzést (amikor bevitt a mentő) és azzal le volt tudva a dolog.
Kérdeztem Tőle, hogy mi bajom lehetett. Eszméletvesztés minden előjel nélkül. Azt válaszolta "biztos valami keringési probléma volt".
Hát ennyi.
A főorvos úr egy pillantásra is százszor többet megtud rólad, mint azt gondolnád, úgyhogy inkább lelkiismeret vizsgálatot tartanék a helyedben, nem pedig hitelt romboló megjegyzést tennék egy igen rendes emberre.
Ránézésre bizony látszik, hogy nem jász a származása. Mégis szívesen befogadták a mostani helyén. Ennek bizonyítéka az áprilisi megtisztelő kitüntetés. 25 év nem semmi! Én úgy tudom, a jászok lassan-lassan fogadnak be valakit maguk közé. Neki sikerült. Ķöszönhetjük,hogy M.o.-ra jött. Isten éltesse!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!