Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Yosef Assefa főorvos úrról...

Yosef Assefa főorvos úrról kinek mi a véleménye? A Jászberényi Szent Erzsébet kórház belgyógyászáról.

Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 14:18
 1/4 salk44 válasza:

Januárban az osztályán feküdtem 1 hétig, de egyszer sem kérdezte meg, hogy mi a bajom, hogy kerültem a kórházba. Kapott egy mentős jelzést (amikor bevitt a mentő) és azzal le volt tudva a dolog.

Kérdeztem Tőle, hogy mi bajom lehetett. Eszméletvesztés minden előjel nélkül. Azt válaszolta "biztos valami keringési probléma volt".

Hát ennyi.

2015. ápr. 5. 13:01
 2/4 anonim válasza:
47%

A főorvos úr egy pillantásra is százszor többet megtud rólad, mint azt gondolnád, úgyhogy inkább lelkiismeret vizsgálatot tartanék a helyedben, nem pedig hitelt romboló megjegyzést tennék egy igen rendes emberre.

Ránézésre bizony látszik, hogy nem jász a származása. Mégis szívesen befogadták a mostani helyén. Ennek bizonyítéka az áprilisi megtisztelő kitüntetés. 25 év nem semmi! Én úgy tudom, a jászok lassan-lassan fogadnak be valakit maguk közé. Neki sikerült. Ķöszönhetjük,hogy M.o.-ra jött. Isten éltesse!!!!

2015. máj. 1. 13:29
 3/4 anonim válasza:
Sajnos nekem is csak negatív vélemények vannak a főorvos úrról,a származásához semmi köze az orvosi -emberi hozzáállása velem szemben csak rosszat tudok mondani.Az első kellemetlen élményem amikor a párom eszméletlenül feküdt itthon úgy találtam rá,elvitte a mentő sajnos éppen a doktor úr volt ügyeletbe,másnap délelőtt éppen indultam volna látogatni,amikor meg állt előttünk a beteg szállító és a páromat kerekes széken betolták,minden előzmény nélkül,vagyis nem is szóltak,mi van ha éppen elindulok és zárt ajtókat találnak,le fektették volna az ajtó elé ?? A kedves fő orvos úr meg sem vizsgálta,mivel én néztem a cukorját 22,3 volt nem bírt föl ülni sem,majd észre vettem,hogy az oldala be van kékülve a karja-lába véresre horzsolva,elmondta a párom,hogy leesett az ágyról.Kérdem én milyen fő orvos az aki így haza küld egy beteget,hogy meg sem vizsgálja nem-e eltört esetleg valamije.
2017. okt. 25. 14:04
 4/4 Bigfellasimon válasza:
Lehető legrosszabb orvos, akit valaha kórházban láttam. Szánalmas, hogy olyan pozícióban van amit most betölt. Folyamatosan "ittas" feje és beszéde van, összeszedetlen, flegma, hanyag. Az ambuláns lapokat nem olvassa el, viszont rá-rá nézeget, gondolom a látszat kedvéért, mert ha visszakérdezel, nem tudja mi volt a lapon... A családomban több nőt is molesztált akár szóban is. Jelenlegi rossz tapasztalatom az, hogy mint hematológus fogamzasgátlót ajánlott egy veszélyesen vérzékeny nőnek. Nincs tisztában a saját tudományával, ami bosszantó, főleg ha azt nézzük, hogy ahol dolgozik az egy állami "profi" intézmény. 9-12 között van Hematológia, 11-ig kávézgat, viziten van, ül az irodában és röhögcsél. 20 alkalomból kb egyetlen alkalommal segített, akkor is annyit, hogy infúzióra kötött 2 órára :) Egy vérzékeny 30 hetes anyukának azt merte mondani, hogy majd túléli valahogy, és teljesen nincs tudában, hogy melyik magyar kórház lát el vérzékeny eseteket. Remélem ha legközelebb látom kettesben leszünk, kilököm az afrikai fejét az ablakon :) Lehet megmentek vele pár életet....
2021. dec. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!