Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok ezt a meleget?

Hogy bírjátok ezt a meleget?

Figyelt kérdés
Panelba lakok a 6. emeleten és az egész lakásba 30 fok felett van a hőmérséklet. 1 ventilátor megy a hálómba de igazából az is csak a meleg levegőt keveri. Az összes redőny lehúzva de semmi. Estére megy egy picit lejjebb de ahogy kel a nap, melegszik a levegő reggelre már meg kell fulni. Semmit nem csinálok, 1 helyben ülök és mégis izzadok. Klíma jelenleg nem megoldható. Ti hogy bírjátok?

2022. júl. 1. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Légkondival. Anélkül 38 fok is simán van a tetőtéri szobában.
2022. júl. 1. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
én vennék egy 20l vödröt , hidegvíz bele aztán 20 percig jó . mobil klíma lidl 90eft
2022. júl. 1. 21:12
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
A split meg 110, azt a pluszt megéri, hogy hatékony is legyen.
2022. júl. 1. 21:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
igen de ha ma megrendeli akkor majd januában bekötik
2022. júl. 1. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
54%

Nehezen.

Ventillátor, víz, gyakori tusolás és arcmosás hideg vízzel.

2022. júl. 1. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
66%

Amíg nincs klíma, nem marad más, mint óránként belemártózni egy kád hideg vízbe, vagy hideg zuhany alá állni. Muszáj, mert másképp elpusztulsz. Az is szenvedés, mert fázik az ember pár percet, de utána egy óráig örül a melegnek... Ennél jobbat nem tudok.

Mobil vackokat nehogy vegyen bárki, mert többet forral a hátulja meg az ablakon kivágott csöve, mint amennyi hideget fúj, de ha meg tökéletesen is lenne megoldva, falba építve, akkor is nevetséges a teljesítménye, ESÉLYE SINCS. Még egy nagy teljesítményű klíma is halálra küzdi magát egy panelban vagy egy éjjelre is totál felforrósodott belvárosi utcában. Ha az összes szomszéd lakásban 30-35 fok van, 2 perc alatt visszafűtik a lakást, egyszerűen érezni, ahogy dől a meleg. Az olyan klíma, ami hatásos, tehát értelme is van (és nem zúg annyira, hogy a szomszéd belé vágja a baltát az emberbe!!) az negyedmilliónál kezdődött X évvel ezelőtt is. Végig lehet járni az utat persze mindenféle olcsó akciós vackokkal, sokan végigjártuk (tanulópénz), csak úgyis az lesz a vége, hogy le kell majd cserélni egy rendes nagy teljesítményű gépre, ha akarunk is valamit. Kertes háznál könnyen beszélnek, mert ott hajnalra lehűl a levegő, próbálná meg valaki kinyitni a belvárosban az ablakot éjjel. Ha megjön a hidegfront, még két héttel utána is dőlni fog ki a 35 fok a pincékből... meg a panel belső folyosókból.

2022. júl. 1. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Melyik split klíma 110e bekötéssel együtt?
2022. júl. 1. 21:57
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor marad a hideg vizes kendőzés. Én nem tudom, hogy most tényleg nagyon meleg van vagy jön a korral hogy nem bírom a meleget. Azért még 2-3 éve sem emlékszem, hogy konkrétan pusztultam el annyira melegem volt. Vagy lehet csak szimplán nem emlékszem
2022. júl. 1. 22:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Nalunk megy a klima ;) Sokszor meg fazok is, ugy lehuti a hazat, de a felesegemnek igy is melege van.

Nem is birnam ki ha olyan meleg lenne bent.

2022. júl. 1. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én lefekvés előtt (míg nem volt klíma) rendes hűtő fürdőt vettem. Ahogy a gyerekek lázát csillapítják. Aztán szárazra töröltem magam, és lefeküdve simán elaludtam.
2022. júl. 2. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!