Akiknek split klima van a házban, azok hogy érik el hogy más helységben is hűvös legyen?
Nálunk olyan a klima hogy csöveken keresztül minden helységbe fujja a hideg levegőt, tehát viszonylag egyenletes a hőmérséklet. Egyszer voltam egy olyan lakásban ahol split klima volt a nappaliban. Ott jo huvos is volt, viszont a masik helységben meg nagyon meleg volt, főleg mikor odasütött a nap.
Ha csak arra gondolok hogy ha pl télen egyik helységben fűtenék, akkor ott lenne csak meleg es nyitott ajtoknál is nehezen menne meleg a többi szobába.
Tehát ha van klimád a nappaliba, akkor nyáron a háloszobádban attól még meleg lesz, nem?
"hogy érik el hogy más helységben is hűvös legyen?"
Elég nehéz lenne elérni egy otthoni légkondival, hogy egy másik települést, falut vagy várost is lehűtsön.
De lehet, hogy inkább a "helyiség" szóra gondoltál.
Nálam egy nagyobb teljesítmányű GREE van, egyedül vagyok, 4 szoba van összenyitva. Mindenhol egyforma hűvös van. Ha nincs ételszag, akkor a 10 nm-es konyhát is összenyitom..
jól bírja a gép.
(természetesen nem megyek ki-be a lakásból, ha kell, vagy megtehetem, egész nap benn vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!