Az optikai kábelt hogy szokták bekötni a családi házaknál?
Figyelt kérdés
A tetőn hová csatlakozik majd a kábel? Raknak valami tartó konzolt? Vagy úgy csinálják mint a kábel tv-sek, hogy ott vezetik át, ahová csatlakozik a villanyvezeték a házba, csak épp a padlásig tart, és onnan fúrnak egy lyukat, hogy a mennyezeten keresztül a lakásba jusson a vezeték. A telefon bevezetésénél a tetőről kívül vezették le az ablakig, és azt keresztül furták. Mivel elég rosszak a cserepek, és a tetőlécek, ezért tartok egy kicsit a bekötéstől.2022. jún. 24. 19:34
1/2 anonim válasza:
Én az eresz alá fúrtam be egy kampót ahhoz lett hozzákötve az optikai kábel feszítő doboza. Aztán az alsó cserépsor alatt bújtattam be a padlásra a kábelt.
A belső elvezetésben a ház ismerete nélkül nehéz tanácsot adni.
Érdemes valakitől segítséget kérni és mindent előkészíteni mielőtt jönnek bekötni.
Egy igényes megoldást nem lehet egy óra alatt összedobni.
Akiket a szolgáltató küld azoknak nincs ideje az apróságokra.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ugyanúgy ahogy a koaxot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!