Hogyan lehet nyáron kibírni egy 4. emeleti, tetőtéri lakásban, sötétítővel, klíma nélkül?
Idén vettük a lakást, de minden tartalékunk erre ment, nincs több pénzünk. Még csak 30°C van kint, de már most nagyon meleg van az egész lakásban,emellett semmi levegő.
Akinek hasonló a helyzete, hogyan bírja ki nyáron a legnagyobb kánikulában?
Én biztos, hogy sehogy nem bírnám ki, mert már most haldoklom, annyira kikészítenek a nyarak.
Én is szarul állok anyagilag, de 3 éve vettem a vaterán egy mobilklímát 20 ezerért, az nagyjából megteszi, miközben szorgosan gyűjtögetek a klimatizálásra.
Közben előkerítettem a nagyventillátort, illetve kereszthuzatot csináltam. Így már jóval elviselhetőbb.
Részleges megoldásként eszembe jutott a mobilklíma. Arról tapasztalatok esetleg?
Nem értek veled egyet.
Természetesen nem hasonlítható össze a rendes klímával, de nálunk a 20 m2-es szobát és a 30 m2-es nappalit kellemes 23-24 fokosra hűti (szintén tetőtér!)
Persze nem egyszerre, hanem odagurítjuk, ahol tartózkodunk. Dől belőle a jeges levegő.
Szegény ember vízzel főz! ...aztán majd egyszer lesz másmilyen is, nem csak tologatós ...
(2-es voltam)
Roló félig lehúzva kánikulában.
Ablakok egész nap döntve nyitva.
Tavaly a legnagyobb kánikulában
32,4fok volt nálam.
Most meg kellemes 25,4 fok van.
Igazából alapvetően nincs bajom a meleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!