Nincs saját lakásunk, nagymamamnal lakunk.. Csak, ez a lakás 3 ember néven van, az egyik az anyukám. Nincs arra jelenleg pénzünk, hogy saját házat vegyünk. Szerintetek ez baj, hogy itt lakunk? Vagy mit lehetne kezdeni? Kérek ne piszkáljatok.
En is ugy nottem fel hogy a szuleim a mamanal laktak. Gyerekkent normalisnak tunt nekem, de kesobb lattam hogy mas ismeroseim a szulei sajat hazaban laknak es a mamahoz atmennek hetvegente. Kesobb mar zavart hogy nem olyan klasszikus csaladban vagyok hogy anya, apa gyerekek hanem ott a mama is. Meg a csonka csaladokban is jobb, ha a szulonek van sajat haza, lakasa.
Mar nem lakom otthon mert felnott vagyok es vettunk sajat hazat de biztos nem laknek anyamnal felnottkent ugy hogy van gyerekem. Amugy anyam meg a mai napig a mamanal lakik, most mar megkapta a hazat de sok a nezetelteres koztuk. Ha en is ott laknek a felesegemmel akkor az azt jelentene hogy a gyerekem egy fedel alatt el a szuleivel, nagyszuleivel es a dedoreganyjaval :D . Abba bele sem kezdek mi lenne ha a tesom is ott lakna a gyerekevel meg a parjaval.
Nem tobb generacios hazrol beszelunk, hanem csak egy egyszeru csaladi hazrol van szo.
Kérdező, elvből nem válaszolok privikre - nyugodtan kiírhattad volna ide is.
Szerintem túlaggódod. Miért kéne bárkinek tudnia, hogy ahol laktok, az kié... Hacsak el nem mondod...
De egyre többen laknak bérelt lakásban - na és...?
A ti helyzetetek ennél sokkal jobb.
Szinten a keretlen privatodra valaszolva: az honnan jott le neked, hogy nem 'sajat' a lakas, amikor te magad irod hogy anyukad az egyik tulajdonos? Ezen az alapon en se a sajat lakasomban lakom, mert a felesegemmel felesben kozos tulajdon papiron es a valosagban is?
Az orszag nagy resze berelt lakasban lakik marol holnapra, minden honap stressz hogy vajon a tulaj mikor teszi ki oket vagy emeli meg a berleti dijat mert csak, ehhez kepest te mire panaszkodsz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!