Budapest kb. 25km -es távolságban melyik városba érdemes költözni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 22:00
11/14 anonim válasza:
Egyikbe se, Persze az a kérdés, hogy miért akarsz elköltözni?
Nem 25 hanem 50 km es körzetben minden szart megveszek a budapestiek és csapatostul költöznek kifelé ami részben felnyomja az árakat részben pedig elviselhetetlenné teszi ezeket a helyeket is. Tudom miről beszélek, mert épp most menekültem el az agglomerációból sokkal messzebbre.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretek Pesten élni,túl sok,túl sok csalódás is ért,zajos,nyugodtabb,zöldebb helyre vágyom... Ezért gondolkoztam más városokba... De sajnos akkor ez az összeg kevés :(
2022. máj. 22. 00:28
13/14 anonim válasza:
12: vedd elő az ingatlan.com weboldalt, és nézelődj... Első lépésben azért, hogy tisztában legyél az árakkal.
14/14 anonim válasza:
COVID előtt reális volt. Mióta sok a home office, ahonnan csak heti 0-1-2x kell bejárni, már 50-100km-ről is megéri. Na, azóta vidéken is dupla árak vannak, ahova fehér ember költözni mer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!