Tiszta "kihalt" a szobám. Mit tegyek, hogy kis "életet" tegyek belé?
Az van, hogy nem szeretem a szobámat, mert olyan hangulatlan, nem jár benne sok ember, de teljesen ilyen halottias érzésem van benne >.< mintha teljesen egyedül lennék a világon. nagyon rossz érzés ez, még aludni is utálok benne, persze muszáj. sokszor megyek át szüleimhez:) meg ha a testvérem nincs itthon az ágyában alszok. remélem értitek, az a kérdésem, hogy hogyan lehetne hangulatossá varázsolni, hogy szívesen csináljak ott mindent? ez mitől függ? festessem át a falat, (fehér) meg én szeretem a kicsit zsúfoltabb helyeket, az meg túl nagy nekem és nagy a légköre vagy mi segítsetek :) köszi:)
13/L
igen, a szobafestét már szinte tuti, majd a bútor elrendezéssel is varázsolok valamit, lehet hogy unom hogy már 10éve ugyanolyan.
jólenne még pár ötlet köszönöm az eddigieket :)
Szerezz be sok növényt, fesd valami vidám színűre a szobád, szerezz faliszőnyeget, esetleg valami jópofa, színes rongyszőnyeget. Ha vannak plüssállataid -és gondolom, mint a lányok zömének neked is van- ne rejtsd el őket a szekrénybe, pakold szét az ágyon, vagy vegyél egy nagy kosarat, amibe bepakolhatod őket, aztán tedd a földre valami útba nem eső helyre. Tegyél ki képeket (posztereket inkább ne, mert pár év múlva gyerekesnek fogod őket tartani), inkább valami szép tájat ábrázoló képet; nekem pl szalvétaképeim vannak (gipszkeretben), tündérkéket ábrázol, azok is szépek. Ha gyűjtesz valamit, kipakolhatod a polcra (és a parfümöket gyűjtöm, nagyon szép, ahogy egy nagy polcot elfoglalnak a színes üvegcsék), így saját kis "kiállítást" hozhatsz létre.
Minden rajtad áll, sok szerencsét;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!