Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jogos, hogy potenciális...

Jogos, hogy potenciális vevőket vigyenek az albérletembe, míg távol vagyok?

Figyelt kérdés

Olyan házat vettem ki, amit a tulaj nem tudott eladni, ezért kiadták albérletbe egy ingatlanközvetítőn keresztül. A közvetítő azt mondta, ha jelentkeznek nála vételi szándékkal, akkor be fogja őket hozni a lakásba. Gyakorlatilag nem dönthetem el, mikor jönnek, hanem egy sms-t küld előtte. (Onnan számított 20 percen belül a lakásban van. Igazából eredetileg azt mondta, UTÁNA küld majd sms-t.) Elképzelhető, hogy váratlanul kell jönnie. Nekem ez kicsit fura, hogy egyáltalán nem egyeztetünk, végülis bárkivel lehetek éppen bárhogy. Azt mondta: "bugyi azért ne legyen a földön, de senkit nem fog érdekelni, ha rumli van, a házat nézik". (35 éves nő vagyok!)

Hát, engem speciel érdekelne.

Ez így normális? Sürgős válasz érdekelne, mert ma nekem is választ kell adnom.

2010. szept. 17. 18:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ez nem a tulaj, hanem a közvetítő. Attól a tulaj lehet jó fej, jártam már így, hogy a közvetítő nem volt szimpi, de a lakás meg a tulaj nagyon bejött.

A szerződést jól megnézem majd, de "sajnos" nekem az a jó, ha nem kell nagyon hosszú távú szerződést kötnöm, mert nem tervezem pár ónapnál többre. Végre sajátot szeretnék.

2010. szept. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!