1500-2000nm alapteruletu,10-12m magas csaladi hazat, (szerintetek) hol/merre tudok felhuzni, epittetni Bp-hez minel kozelebb?
Telepules-berendezesi altalanos valaszokat felesleges adni, hogy ezeket azok tudjak. Koszonom.
A kerdes lenyege, hogy 'Te szerinted, ?'
Azt is lehet-ne* valaszolni, hogy Magyarorszagon, hol nem lehetne biztosan, illetve merre lehetne valoszinuleg.
Tanyara, gazdasagi foldteruletre? Varoson belul valahova, ill. ez kizart? Otletek?
Koszonom.
"A harcot az akarat nyeri, csak jó csatateret kell választani"
Biztos vagy benne, hogy ez a megfelelő fórum, hogy tippeket kapj egy ekkora beruházáshoz?
Én jobban meggondolnám - amennyiben komolyak a szándékaim.
OFF: En barmit fel mernek tenni ide, amire kivancsi vagyok, mert en ugy gondolom. Te gondolhatod maskepp. En nem felek attol peldaul, amitol -akar- 'mas'. En feljovok ide, es kerdezek. :)
Ez pedig nem uzletrol szol, uzletemberrol, befektetesrol, megalomaniarol, iskola utani jatszoterrol, jobb, ha tolem tudjatok.
Ha nem jut el a valaszado tonusa erre az egyszeru, konnyed szintre, akkor meddove fajul a topic. Koszonom.
Teljesen komolyak a szandekaim.
Pontosan tudom, hogy megfelelo helyre adtam fel a kerdesem. A kedves valaszado pedig eldontheti, szakit erre idot, es megvalaszolja, vagy sem. Pofon egyszeru.
Hozzateszem, hogy a kerdes egyebkent erdekes is. A vegen (egyszer)kiderulhet, hogy mi lesz belole. Vagy, akar mas is elgondolkozhat hasonlo projecten. Nem beszelve arrol, hogy rengeteg vallakozo, es iparos orulne, ha reszt venne ezen az epitkezesen.
Koszonom a valaszokat eddig!
:)
Szerintetek, mennyi ido alatt epitik fel? Az ebben tapasztaltak, vagy idetevedt vallakozok is irhatnak.
Felepulhet 3 honap alatt is akar? Mitol fugg-hetnek*?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!