Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Méhkaptár a falban, lehetséges?

Méhkaptár a falban, lehetséges?

Figyelt kérdés

Ma vettem észre az erkélyünkön, hogy a falon pici lyukak vannak, és az egyikbe időnként bemászik egy méh, majd egy idő után ki. (Hogy ugyanaz, vagy több méh, azt nyilván nem tudom megállapítani)

Lehetséges az, hogy egy kaptár van a falban? Királynővel, mindennel együtt és a mézet is gyűjtik? Társasházban lakom, tégla.

2022. máj. 8. 15:07
 1/7 A kérdező kommentje:

Bakker, most látom, hogy véletlenül teljesen rossz kategóriába tettem.

elnézést, nem ide akartam 🙄

2022. máj. 8. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, lehetséges...
2022. máj. 8. 17:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha talán nem is a falban, de esetleg a padláson, redőnyházban.
2022. máj. 8. 21:24
 4/7 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mi lett végül? Nálunk épp ugyanez van, de mi betonpanelben lakunk. Nem valószínű, hogy üreges belül a fal, ezért nem értjük, miért mászkál be.
ápr. 1. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
A műanyag nyílászáró alján lévő kis lyukon is bevitte a méh a virágport az ajtó belsejébe. Ott gyűjtögette szorgalmasan. Ez komoly...
ápr. 2. 04:13
 6/7 anonim válasza:
De miért? A méhek nem "rajban" vagy miben vannak? 😅 Meg kaptárt csinálnak. Ilyen kis lukakban nem tudnak. Nem értem a dolgot
ápr. 3. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Hogy' miért? Honnan tudjam. Nem kérdeztem meg tőle. :)

Lehet, hogy ez egy kitaszított, vagy magányos méh volt. ;)

ápr. 4. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!