Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ingatlanközvetítőn keresztül...

Ingatlanközvetítőn keresztül szerintetek érdemes albérletet keresni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:

igen. sok fáradtságtól megkímél, és neked semmibe nem kerül.

kisebb az átbaxás esélye. legalábbis szerintem.

2010. szept. 17. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Így biztos kulturált ingatlanba költözhetsz majd.
2010. szept. 17. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Nekem csak rossz tapasztalataim vannak az ingatlan közvetítőkkel, mert többen át akartak vágni. Például komoly pénz összeget akartak kérni tőlem, amikor még nem is költözhettem be az albérletbe és papírt meg nem adtak róla. Nevetségesek, nagyon naív, aki ilyenbe belemegy! Sokkal jobb, ha körültekintően, okosan, magánszemélytől próbál valaki bérelni lakást. Persze ez sem garancia, hogy valaki korrekt tulajt fog ki, de még mindig jobb, mint a sok esetben eleve kamu hirdetésekkel próbálkozó ingatlanosokkal foglakozni.
2010. szept. 17. 12:06
 4/5 anonim válasza:
Mi is mentünk ingatan közvetitöhőz! Nálunk ez úgy működik, hogy ha talál nekünk albérletet, annak 1 havi bérleti díjának az 50%-át kell neki fűzetni. Pl. ha az albérlet havi 30.000ft-be kerül/hó akor egyszeri 15.000ft kell neki fűzetni! Amúgy ha másképpen nem találsz albérletet akkor érdemes hozzá fordulni! Sok sikert!
2010. szept. 24. 11:11
 5/5 anonim válasza:
A 09-17 12:06 kommenttel egyet értek.Szerintem önállóan hamarabb találhattok megfelelő albérletet.Hozzáteszem én elég sokat költözök és azt tapasztaltam hogy aki magánemberként adja ki az albérletet,a többsége,nem bízik az irodákban és mag válogatja meg inkább hogy kinek adja ki.Aki meg irodán keresztül, a többségét nem érdekli ki megy oda lakni,nem foglalkozik a lakással,és kapcsolatos dolgokkal sem,ebből viszont sokszor adódhatnak kellemetlen vagy akár felháborító bonyodalmak is. :s )
2010. szept. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!