Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek volt...

Van itt olyan akinek volt balatoni nyaralója de eladták és most bánja?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Eladták?
2022. máj. 6. 01:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
1# tudod, amikor még a "Balaton" kiejtése nem volt 3x-os ár és egy szakadt viskót, ha nem is egy lepukkant szabolcsi/borsodi putri árában, de viszonylag normális áron adtak (átlag városi kertesház mondjuk volt 20 millió, akkor a Balatonnál is 25 körül). Nem úgy mint most, hogy ha egy kertesház 60 millió, ugyanaz a ház, azonos paraméterekkel Balatonnál 80-100.
2022. máj. 6. 05:53
 3/8 A kérdező kommentje:
1-es, eladta.
2022. máj. 6. 12:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Itt a kérdés arról szólna, hogy volt-e olyan ember itt akinek személyesen vagy a családjának volt nyaralója a Balatonnál. De eladta vagy a családja adta el mert megunták, vagy sok volt vele a gond, de most bánja és visszavágyná a balatoni nyaralót.
2022. máj. 6. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20 évig volt nyaralóm a déli parton, de meguntam mert sok volt vele a gond, meg kicserélődött vagy kihaltak a "békebeli" jó szomszédok akikre számítani lehetett mindenben. Jöttek helyettük a kivagyis újgazdagok a félrenevelt kölykeikkel akik vagy az autójukban vagy az otthonukban bömböltették a zenét. Állandó a bulizás ment őrjöngésig vagyis megszűnt a nyugalom.

Az önkormányzat részéről is a lehúzás ment pont úgy mint az állam részéről.

Ha leugrottam volna 1 napra pl. lenyírni a füvet, csak 10 napos autópályadíjat vehettem.

Azt már csak megemlítem, hogy az összes fejlesztés a 20 év alatt csak annyi volt, hogy az önkormányzat előtt parkosítottak és leburkolták a járdát. Viszont nappal is annyi szúnyog volt, hogy vágni lehetett. Este meg mindenhonnan előjöttek az óriási pókok is és óriási pókhálókkal mindent teleszőttek. A teljes programlehetőség a fürdésen kívül az esti séta volt, a lángosozóig meg vissza.

De nem sorolom tovább.

De van happy and is, mert kb. 12 éve egy akkori "panellakás árért" vettem egy igen olcsó apartmant az Adriánál, közvetlenül a vízparton.

Talán érthető, hogy nem bántam meg a cserét.

2022. máj. 6. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
#5: oszt az Adriánál nem köll adót-e fizetni?
2022. máj. 6. 14:21
 7/8 anonim válasza:
91%
Nekünk volt Zamárdiban.6 éve adtuk el kb!Fent volt a hegy tetején,erdő mellett!Kocsink nincs,nem bírtuk már a gyaloglást.A rengeteg funyirast!Sok puszi munka volt vele!Bolt strand majd fel óra volt gyalog.De szép nyugis volt.A szomszédok is jó fejek voltak!Azóta is siratom!Vonat mindig tömve volt.De sajnálom nagyon.
2022. máj. 7. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, Balatonföldváron volt, csöndes, nyugodt helyen, a közelebbi szomszéd sosem járt le, csak füvet vágni fél napokra havonta egyszer. Igaz, áron alul rögtön egy lakást vettem belőle, de az a lakás ma nem ér annyit, mint amennyit a nyaraló érne. A nyaraló nem is, de a hely hiányzik, minden évben lejárok egy napra, de ahogy minden változik annyira mégsem lenne már jó ott mint régen.
márc. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!