Van itt olyan akinek volt balatoni nyaralója de eladták és most bánja?
Nekem 20 évig volt nyaralóm a déli parton, de meguntam mert sok volt vele a gond, meg kicserélődött vagy kihaltak a "békebeli" jó szomszédok akikre számítani lehetett mindenben. Jöttek helyettük a kivagyis újgazdagok a félrenevelt kölykeikkel akik vagy az autójukban vagy az otthonukban bömböltették a zenét. Állandó a bulizás ment őrjöngésig vagyis megszűnt a nyugalom.
Az önkormányzat részéről is a lehúzás ment pont úgy mint az állam részéről.
Ha leugrottam volna 1 napra pl. lenyírni a füvet, csak 10 napos autópályadíjat vehettem.
Azt már csak megemlítem, hogy az összes fejlesztés a 20 év alatt csak annyi volt, hogy az önkormányzat előtt parkosítottak és leburkolták a járdát. Viszont nappal is annyi szúnyog volt, hogy vágni lehetett. Este meg mindenhonnan előjöttek az óriási pókok is és óriási pókhálókkal mindent teleszőttek. A teljes programlehetőség a fürdésen kívül az esti séta volt, a lángosozóig meg vissza.
De nem sorolom tovább.
De van happy and is, mert kb. 12 éve egy akkori "panellakás árért" vettem egy igen olcsó apartmant az Adriánál, közvetlenül a vízparton.
Talán érthető, hogy nem bántam meg a cserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!