Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Másnak is előbb jut eszébe a...

Másnak is előbb jut eszébe a "Balaton" szóról a nyaralója (vagy akár egykori nyaralója), mint maga a tó?

Figyelt kérdés

2022. jan. 5. 15:13
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
31 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk a Leányfalu ugyanez.... :) Legelsősorban a nyaralót jelenti, nem pedig a falut.
2022. jan. 5. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ, hogy a családban milyen címen emlegetitek a nyaralót!

Ha így: Hétvégén megyünk a Balatonra! Akkor a Balaton mint tó jut eszünkbe.

Ha úgy mint nálunk, hogy megyünk Füredre, vagy a nyaralóba, akkor a nyaraló jut eszünkbe nem a tó.

2022. jan. 5. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van nyaralóm a Balatonon, de a Balaton szóról még sosem jutott eszembe a nyaralóm, hanem Balaton.
2022. jan. 5. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem a csoki jut eszembe először a szóról. :D
2022. jan. 5. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem meg az, hogy Mais bitte! Na meg a játékgépek és a német gyerekek ahogy kitépik a joystick-ot a helyéről... :D

Jó nem.... minek után nincs nyaralónk a Balatonon, csak a rokonoknak van, így ha a nyaraló jutna eszembe a szóról, akkor rögtön kérdés lenne, hogy hát mégis melyik?

Nekem egy érzés jut róla eszembe, élmények. Ha csak a szót hallom meg, akkor! Ha az a kérdés, hogy: Balaton... mi jut róla az eszedbe?

Igyekszem azonnal leírni ami eszembe jut:

a németeket körülugráló magyarok, (ez az első életkép!)

itt tanultam meg 5-6 évesen biciklizni,

itt töltöttem a nyarakat, ​

életemben először itt ettem mediumra sütött steaket, amit kikapott nagynéném a kezemből, hogy ez nyers, gyerek, meg ne edd!!!

itt alakult ki a víziszonyom, (az egy durva sztori)

itt rúgtam be először úgy igazán mocskos módon,

itt voltam először diszkóban,

itt szívtam el életem első cigarettáját,

itt vesztettem el a szüzességem

itt láttam a teljes napfogyatkozást

itt röhögtem egyszer annyira, hogy közben halálfélelmem volt, hogy megfulladok

kb. ennyi..

2022. jan. 5. 19:37
 6/7 anonim válasza:
0%
nekem a luxus tengerparti szálloda jut eszembe ahová egyszer a lamborghinimel mentem el de rossz élmény volt! legközelebb inkább a magánrepülőmmel megyek! ja és elhagytam a vízben (baaltoni vízben) 100 killó aranyat, olyan sok van nem tudok vele mit kezdeni! viszont a baaltont nem szeretem! a baalton 48% csak az enyém! sanyar gazdag élet :(
2022. jan. 9. 11:06
 7/7 anonim válasza:
0%
balaton*
2022. jan. 9. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!