Lehet szántó/legelő besorolású ingatlanból tanyát kialakítani? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok jártas a dologban, ezért is teszem fel a kérdést itt, hátha valaki tud róla valamit, esetleg csinált-e már hasonlót. Adott egy szántó/legelő besorolású ingatlan, lakott területtől viszonylag messze, földes út vezet oda és csak erdő van körülötte. Én ide erre a helyre szeretnék tanyát kialakítani, de úgy hallottam hogy a terület besorolásától eltérő tevékenységet nem lehet folytatni. Akkor le is mondhatok az egészről, vagy van valami mód arra hogy én oda épülhessek?2022. ápr. 10. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!