Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Elektromos madárrisztó ami...

Elektromos madárrisztó ami bevált?

Figyelt kérdés

A probléma nem az, hogy nem szeretem a madarakat. A természet részei, sőt kifejezetten szükséges is a jelenlétük. Azonban az alvásban elég nagy gondot okoznak.

A hely:

Kertes családi ház környezet, és a szomszédban nem lakik senki. Évek óta lakatlan és szó szerint gyakorlatilag beköltöztek a madarak mind az ecetfára, bodzára és akácfára.

A gond az, hogy este 7-kor elkezdik a csicsergést. A másik hogy ezt amikor full sötét lesz abbahagyják, de hajnali 4-kor kezdik újra. Nem tudom a rigó kívül milyen madarak vannak, de van egy amelyik brutál éles hangon sipít. Szó szerint bevsukott ablak mellett lehet kristály tisztán hallani. Lehet megoldás az elektromos madárriasztó?

2022. márc. 27. 19:54
 1/2 mindentudó99 ***** válasza:
Seregélyriasztót vettem nem vált be
2022. márc. 27. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Addig örülj amíg van madár csicsergés. Gondolom mindenfélére allergiás vagy.

Költözz a Hungária körútra, mentők, tűzoltók, drogosok, motorosok hangja, ez való neked. Megérett az emberiség a pusztulásra.

2023. aug. 22. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!