Vannak azok a vastag, nagy átmérőjű gyertyák. Szokott megmaradni viszonylag sok "maradék", mert nem égnek el jól. Mit lehetne csinálni a megmaradt anyaggal? Ti ki szoktátok dobni?
Nálatok maradvány nélkül elégnek ezek a fajta gyertyák?
Mi nem fogunk gyertyát önteni, de amúgy ezeket még fel lehetne használni gyertyaöntéshez? A külső anyaga kicsit másnak tűnik. Ha valaki ért ezekhez a gyertyákhoz, ezt is jó lenne, ha elmagyarázná, hogy kétféle anyagból van a gyertya vagy valami eljárás miatt tűnik más anyagúnak a "külső" része?
A maradékot beolvasztom és abból modellezek.
De tudsz csinálni saját gyertyát is, csak kanócot kell venni hozzá, esetleg illóolajat, ha natur volt a gyertya.
Esetleg húsvétkor tojásfestést is lehet vele csinálni, ám ott is marad maradék a nyakadon.
Ám ha nem fogtok gyertyát öntögetni, akkor minek tetted fel a kérdéseket, ha nem tervezel vele semmit se csinálni?
1-es kommentelő, jó hogy tiszteletben tartod a párod...
Volt ilyen exem nekem is... Aki adott alapanyagaimat kidobálta, mert szerinte szemét...és adott projektjeimet akadályozta.
Kiadtam az útját, haladtam a projektekkel és ámuldozott a kiállításomon és adott termék népszerűségén.
Hagyd a cuccait, mert lehet neked kacat, másnak kincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!