Ha közjegyzővel kötjük meg a ház eladását akkor is kell energetikai tanusítvány?
Figyelt kérdés
van több érdeklődő.
én sem s a vevőknek sem fontos.
ők montak h úgysem értik, úfysem lesz sem drágább sem olcsóbb a ház értéke s ráadásúl csak egy hónapig érvényes.
totál felesleges 20 000ft ot kidobni érte.
#energetikai tanusítvány
2022. márc. 22. 11:46
1/7 anonim válasza:
Igen.
De miért mentek közjegyzőhöz? Sokkal drágább mint az ügyvéd.
2/7 anonim válasza:
Az mindig kell! Rendeletben szabályozták, olyan mint az eredetiség vizsga a kocsiknál, értelme nem sok van, de az összegek kb 60% megy az álamnak. És pontosan ez a lényege.
3/7 A kérdező kommentje:
honnan tudhatom azárakat?
nekem azt monták h a közjegyzo olcsobb.
2022. márc. 22. 12:57
4/7 anonim válasza:
Felhívsz egy ügyvédet és egy közjegyzőt, vagy többet...
Az ismerős, a gyakorikérdéses válaszok, vagy pedig az ügyvéd fog neked szerinted pontos választ adni?
5/7 anonim válasza:
Hívd fel őket! Én is azt hittem hogy a közjegyző olcsóbb, de nem így van. Nekem tavaly egy közjegyző mondta hogy inkább ügyvédhez menjek mert akkor olcsóbban megúszom.
6/7 A kérdező kommentje:
húha. köszi.
akkor személyesen érdeklődök.
2022. márc. 23. 07:45
7/7 anonim válasza:
Nem lehet eladni semmiképpen energetikai tanúsítvány nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!