A kecskemétiek, volt kecskemétiek véleménye érdekelne: szerintetek miért akar (szinte) minden fiatal elköltözni Kecskemétről? Ennyire rossz hely lenne? A különböző okokra vagyok kíváncsi.
Nem tudsz olyan várost, falut, bármit mondani, ahol nem találkozol ilyen véleményekkel zömmel. Mindenki mindenhol mindennel elégedetlen, utána elköltözik és egy év múlva azzal lesz elégedetlen, ha nem előbb.
Én tősgyökeres pestiként tudnék a te "nagy álmodról" jó szar dolgokat regélni, de ezeket neked kell megélned.
Én már önszántamból otthagytam Pestet, bár a lakásomat a belvárosban megtartottam és 30 km-re költöztem onnan. Csend, nyugalom, jó levegő, természet vesz körül, miközben félóra alatt a centrumban vagyok, ha akarok.
...és még így sem merem azt mondani, hogy nekem ez a végállomás.
Ki minuszolta már le az 5-ost😡
Teljesen jókat írt.
Hagyjuk már ezt a sírást, ezeknek az elégedetlenkedőknek ha kaviárt szolgálnál fel ezüsttálcán, abba is belekötnének: nem elég hideg vagy hol a citromlé.
Van egy keskeny, de meglehetősen hangos réteg, akinek semmi nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!