Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az exem koltozeskor rengeteg...

Az exem koltozeskor rengeteg hulladékot hagyott nálam. Hogyan tudom elvitetni vele?

Figyelt kérdés
Amikor az exem itt lakott, hozott ide nem működő hűtőt, régi gumiabroncsokat stb. Az egész kertet ellomositotta. Ő nem akarja elszállítani, pedig nagy autója es pincéje van. Nekem nincs autom, illetve gumiabroncsot át sem vesznek a hulladekudvarban. Hogyan tudom rakenyszeriteni, hogy elvigye a holmiját? Tehertaxit nem szívesen fogadnék emiatt.
2022. márc. 11. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

6. De vannak olyan hulladékkal foglalkozók akik elviszik a rossz hűtőt is.

Azok a cuccok amik lomisoknak nem kellenek azok olyanok amikből ők nem tudnak pénzt csinálni! A kibelezett hűtőt nem fogják elvinni, mert nem tudják kis kókányolással továbbadbi, mint működőt, vagy a vasba leadni. Viszont van olyan hulladéktelep ahol átveszik. Meg kell kérdezni, pl Monor környékén van olyan szeméttelep ahol le lehet adni ezeket a veszélyes hulladékokat. K9nténert is lehet bérelni kifejezetten ilyenek részére.

A kérdező meg ne várjon az exére, mert ő nem fogja elvinni az 10000%, a szállítas kifizetését kérheti, de azt sem fogja megkapni, max bírói úton. Legjobb lesz, ha benyeli az egészet, kipucolja a telkét, és legközelebb nem szed össze olyan alakokat aki teliszemeteli a kertjét.

Jó drága lecke volt...

2022. márc. 13. 15:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!