Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az exem koltozeskor rengeteg...

Az exem koltozeskor rengeteg hulladékot hagyott nálam. Hogyan tudom elvitetni vele?

Figyelt kérdés
Amikor az exem itt lakott, hozott ide nem működő hűtőt, régi gumiabroncsokat stb. Az egész kertet ellomositotta. Ő nem akarja elszállítani, pedig nagy autója es pincéje van. Nekem nincs autom, illetve gumiabroncsot át sem vesznek a hulladekudvarban. Hogyan tudom rakenyszeriteni, hogy elvigye a holmiját? Tehertaxit nem szívesen fogadnék emiatt.
2022. márc. 11. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
A cigányok elviszik az olyan cuccokat amit a méh telepen lelehet adni.
2022. márc. 11. 13:33
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezek sajnos pont olyan cuccok,amik a cigányoknak, lomisoknak se kellenek. Már tobb helyen hirdettem.
2022. márc. 11. 13:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

kb sehogy. jogi úton macerás és neked sokba kerül, ha pedig erős emberekkel ösztönözteted akkor meg szintén neked kerül sokba.

Gumi abroncsokat havi 4 db/ háztartás átveszi a hulladék udvar, ha több van érdemes vinni házi pálinkát :), nekem bevált mikor a megvásárolt háznál lomtalanítottunk.

Én valószínűleg hozzá vinném, és beborítatnám az udvarába.

2022. márc. 11. 13:38
 4/11 mindentudó99 ***** válasza:
86%
Bérelnék ehy fuvarost és amikor nincs otth9n bedobàlnám az udvaràba
2022. márc. 11. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Az, hogy titokban elviszed hozzá, biztosan nem megoldás!

Én nem vinném sehová. Hívd fel a helyi hulladék elszállítasával foglalkozó céget. Nálunk évente 2 alkalommal lehet kérni ingyenes lomtalanítást. Szerintem mindenhol van ilyen opció. Persze ott is megvan, hogy mit lehet és nem, de akkor is jobb, mint csodára várni, hogy elvigye az exed. Tedd azt amit minden szeméttel szoktak, vitesd el, és felejtsd el az exed is! A gumiabroncsokat érdemes több helyen is megkérdezni, mert nálunk vannak gumisok akik átveszik, legutóbb itt 400ft/darabért. Még mindig jobb, mint kerülgetni. De kerti dekort, bútort is lehet belőlük csinálni.

2022. márc. 11. 14:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Amiket a kérdező írt, azok pont nem lomtalanítás kategóriába tartozó dolgok.

2022. márc. 11. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

3.

4 darab gumi az egy évre vonatkozik gondolom.

Rossz hűtőt a cigányok biztos elvinnék, de nem ajánlott beengedni őket!

2022. márc. 12. 08:53
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Lehet kérni lombtalanítást is, ami egyébként ingyenes.
2022. márc. 12. 19:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Felénk ennyibe kerül az ingyenes lomtalanítás (2021)

Konténer és 1 hét után feláras.

Lom : 40000 ft/ 8m3 (csak 8 m3-ös van)

építési törmelék : 30000 ft/8m3, 25000 ft/6 m3, 22000 ft/4 m3

veszélyes anyagot nem visznek el: festék, vegyszerek, gumiabroncs, pala stb.

Gumiabroncsot átveszi a hulladék udvar 50db/év

Festék, vegyszer, olaj, pala pedig felénk csak csak a hulladék égető veszi át. És ez bizony fizetős szolgáltatások. Persze lehet valahol ingyenes de nálunk nem az, ráadásul 50 km-re van tőlünk.

2022. márc. 12. 19:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk lehet regisztrálni évente egyszer lehet kérni a szemétszállító cégnél, nem kontenert raknak ki hanem csak ki van jelölve egy hely, ahova lehet kirakni. Mindig van ott cigány van hogy szeken ulnek egesz nap és várják mit viszel, de segítenek is oda vinni dolgokat ami kell nekik persze. Gumiabroncsot is lehet elviszik. Nyílván nem mindenhol van ilyen csak városokba inkább de a kérdező nem írta hol lakik, de utána lehet kérdezni eh egy opció lehet.
2022. márc. 13. 08:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!