Az exem koltozeskor rengeteg hulladékot hagyott nálam. Hogyan tudom elvitetni vele?
kb sehogy. jogi úton macerás és neked sokba kerül, ha pedig erős emberekkel ösztönözteted akkor meg szintén neked kerül sokba.
Gumi abroncsokat havi 4 db/ háztartás átveszi a hulladék udvar, ha több van érdemes vinni házi pálinkát :), nekem bevált mikor a megvásárolt háznál lomtalanítottunk.
Én valószínűleg hozzá vinném, és beborítatnám az udvarába.
Az, hogy titokban elviszed hozzá, biztosan nem megoldás!
Én nem vinném sehová. Hívd fel a helyi hulladék elszállítasával foglalkozó céget. Nálunk évente 2 alkalommal lehet kérni ingyenes lomtalanítást. Szerintem mindenhol van ilyen opció. Persze ott is megvan, hogy mit lehet és nem, de akkor is jobb, mint csodára várni, hogy elvigye az exed. Tedd azt amit minden szeméttel szoktak, vitesd el, és felejtsd el az exed is! A gumiabroncsokat érdemes több helyen is megkérdezni, mert nálunk vannak gumisok akik átveszik, legutóbb itt 400ft/darabért. Még mindig jobb, mint kerülgetni. De kerti dekort, bútort is lehet belőlük csinálni.
Amiket a kérdező írt, azok pont nem lomtalanítás kategóriába tartozó dolgok.
3.
4 darab gumi az egy évre vonatkozik gondolom.
Rossz hűtőt a cigányok biztos elvinnék, de nem ajánlott beengedni őket!
Felénk ennyibe kerül az ingyenes lomtalanítás (2021)
Konténer és 1 hét után feláras.
Lom : 40000 ft/ 8m3 (csak 8 m3-ös van)
építési törmelék : 30000 ft/8m3, 25000 ft/6 m3, 22000 ft/4 m3
veszélyes anyagot nem visznek el: festék, vegyszerek, gumiabroncs, pala stb.
Gumiabroncsot átveszi a hulladék udvar 50db/év
Festék, vegyszer, olaj, pala pedig felénk csak csak a hulladék égető veszi át. És ez bizony fizetős szolgáltatások. Persze lehet valahol ingyenes de nálunk nem az, ráadásul 50 km-re van tőlünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!