Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Az utóbbi 2 3 napban nem...

Az utóbbi 2 3 napban nem gyengébb a fűtés, nem vettétek észre?

Figyelt kérdés
Egy könyvelő irodában páran már kezdünk kockára fagyni. 28/N 🧤

2022. márc. 4. 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk itthon minden ugyanolyan szerencsére
2022. márc. 4. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

A fűtés az nem országos. Még csak nem is megyei, sőt nem is járási, sőt nem is települési, sőt nem is utcai. Minden háznak külön-külön van, ergo elég kevés arra az esély, hogy találsz itt GYK-n egy olyan embert, aki a nálatok lévő fűtést ismerné. Ha változott is, az csak titeket érint ott az irodában, senki másnak nem lehet róla tudomása rajtatok kívül.

Vigyél be egy hőmérőt, és nézegesd. Ha kevesebb mint szokott lenni, akkor gyengébb lett.

2022. márc. 4. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Biztosan vizezik és így higítják a gázt. A szomszéd néni mondta, hogy a baloldal csinálja. Szóval igen, a szomszéd néni intelligens. 😝

A kérdésedre válaszolva nekem nem tűnt fel.

2022. márc. 4. 11:30
 4/6 anonim válasza:
57%
Nekem nem tűnt fel. Ha minden igaz, 1-2 hét és végre vége a télnek és téli időjárásnak, és igazából novemberig várhatóan nem is lesz szerencsére aktuális.
2022. márc. 4. 11:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen kérdező egyenfűtés van az egész országban. Képzeld ahog tekered a gombot úgy lesz melegebb nálam is
2022. márc. 4. 11:40
 6/6 anonim ***** válasza:

A hőérzet más.

Én is megfigyeltem, hogy a napokban jobban fagyoskodok napközben és este is (pedig nem vagyok fázós) a barátnőm is, de néhány barátom is pont erről beszélt tegnap.

Szóval vlsz. valamiért a hőérzet változhatott, mert a fűtési szokásainkon semmit nem változtattunk mégis hidegebbnek érződik a levegő.

Talán a kinti enyhébb párás levegő teszi.

2022. márc. 4. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!