Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Megvettük az új panel lakást,...

Megvettük az új panel lakást, én leszek a tulajdonos. a közmű órák esetében az ex tulajdonosnak is alá kell írni a nyomtatványt? Ha a lakásnak 4 tulajdonosa volt, 1 pedig az óra tulajdonosa, akkor elég csak attól az 1-től kérni aláírást? /ha kell/

Figyelt kérdés
és elég lesz ennyi: adásvételi szerződés, tulajdonjogi bejegyzési kérelem, ingatlan birtokbaadási jegyzőkönyv(órák rögzítve benne), tulajdoni lap, amin a széljegyen rajta vagyok?

2022. márc. 1. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Mért nem az ügyvédedet kérdezed? Mennyit fizettél neki, gondolom nem 5 Ft-ot, hogy nem mered azért a pénzösszegért elkérni az érte járó szolgáltatást és laikusoknál kuncsorogsz ingyen jogi tanácsért...
2022. márc. 5. 08:42
 2/6 A kérdező kommentje:
semmit se fizettem érte. mert apukám tett egy nagy szívességet neki anno. Úgyhogy bunkokam le lehet rólam szállni. Mintha vmi világrengetot kérdeztem volna
2022. márc. 5. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a szivességért cserébe vállalta az ügyet. Annak része ez is, hogy felhívod és megválaszolja.

Az szakszerű lesz, itt laikusok vannak.

Én vagyon bunkó azért, hogy megmondom, hogy ha fizettél valakinek, kérd el érte a szolgáltatást?? XD

Több százezer Ft értékű szivességet tett neki apukád te meg 2 perc tanácsadást nem veszel igénybe érte.

2022. márc. 5. 09:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Én két éve intéztem ezeket pont panelnál.

A birtokbaadási jegyzőkönyv kellett mindenhova+adásvételi, mert nekem még nem volt akkor tulajdonjog bejegyzésem.

A birtokbaadásit pedig az összes tulaj aláírja mint eladó.

Az azon rögzített óraállások + a tulajdonjogról való lemondás (átruházás) alapján mindenhol elintézték az átírást.

2022. márc. 5. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:
jaj köszönöm ❤️❤️
2022. márc. 6. 12:16
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm sikerült elintézni! Tenyleg csak ezek kellettek! Eladók aláírása nem kellett! Nagyon szépen köszönöm!!!!!!! Nagyon hálás vagyok! Sok időt megspóroltam!
2022. márc. 10. 20:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!