Szivárog a stang cső, kinek a felelőssége? Kinek kell szólni panellakás esetén?
Most lesz 2 éve, hogy panelban lakom. Kihivtam egy vízvezetékszerelőt, aki arról tájékoztatott, hogy a jelen állás szerint ennek a csőnek a cseréje a lakásszövetkezetet érinti. Jeleztem nekik, mondták, hogy majd küldenek valakit. Nem folyik vészesen, de azért még is csak ázik a fal... Ebben az esetben hogyan kell eljárni helyesen? Kit kell értesíteni? Van biztosítás is a lakáson, oda is nekem kell bejelenteni? Közös képviselőt is nekem kell értesíteni? Eddig csak a panelban lévő diszpécsert értesítettem.
Köszönöm a segítséget
Ez a közös képviselő dolga. Mivel felszálló csövek ( strang) közösek.
Minden háznak kötelezően van biztosítása( kell lennie). Az fizet. Illetve a közös költségből megy a javítása is.
Te belenyugodtál abba, hogy MAJD küldenek valakit?
Gondnok, majd közös képviselő. És ragaszkodj a pontos dátumhoz, amikor megy a ház szerelője.
Hol ázik a falad. lakáson belül látható az ázás: Ha igen, annak javítását is a háznak kell állnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!