Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha hegyekbe szeretnél költözni...

Ha hegyekbe szeretnél költözni, hova költöznél leginkább: Erdély, Felvidék, Ausztria?

Figyelt kérdés

2022. febr. 28. 15:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
és nem csak ott, hanem világ szinten is lehetne javítani a dolgokon.
2022. márc. 1. 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:

"De az az idealizált, romantikus Székelyföld és "Erdély" még létezik. A te "sőtödet" még egy másik sőttel is meg lehetne fejelni; a román Erdéllyel."

Igen, ahogy mondod. És én vagyok az, aki évről évre egyre jobban szereti Erdélyt (nem Romániát, Erdélyt, így ahogy van), és ha nagyon lassan is, de érezhető az életminőség javulása. Többek között azért is, mert nyugaton inkább romlik a helyzet, Erdély pedig egy nagyon jó és biztonságos hely még mindig. De a kis romantikus székely falvak... Hát nem tudom, léteznek azok most is, de nem úgy ahogy sokan elképzelik. Mindenesetre Erdélyben ha a kérdező a hegyekbe akar költözni, van elég pénze egy mindennel felszerelt házra és egy jó terepjáróra, jobb és szabadabb élete lehet sokkal, mint egy túlszabályozott Svájcban, vagy Ausztriában.

2022. márc. 1. 22:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Mátra a kedvencem, Mátrafüred.Vagy Miskolctapolca.
2022. márc. 5. 09:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 23. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Mátra vagy Bükk.
2022. márc. 26. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Bakony. Bakonybél.

Ha akarnék.

Amugy akarnék.... csak az a bajom, hogy ott még net sincs... nincs lefedettség... civilizációtól elzárva, miközben amúgy egy köpésre van minden....

Szal tetszene hegyek között élni, ha jelen lenne a civilizáció xd

2022. júl. 24. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!