Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Volt-e wc és fürdőszoba...

Volt-e wc és fürdőszoba eredetileg a lakásomban?

Figyelt kérdés
1950es években épült, szocreál tégla Óbudán, a Bogdáni út/Hercules utca, Hévízi úti "lakótelepen". A fürdőszoba és a wc betonyp lapból készült, amit tudtommal csak a 70-es évek végétől használtak, tehát valószínű utólagos beépítés. Viszont a lépcsőházban csak egy szárítóhelyiség van, közös wcnek/fürdőnek nem láttam helyét. Nem tudom eldönteni, hogy milyen volt, mikor megépült.
2022. febr. 20. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért az 50-es években már volt wc az épülő lakásokban.
2022. febr. 20. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nem elképzelhető, hogy egy nagyobb lakást kettéválasztottak ?
2022. febr. 20. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es: Az ötvenes években a Rákosi-diktatúra volt, emiatt az akkor épülő lakásokat a munkásosztálynak építették, nem építettek nagy lakásokat akkoriban, úgy tudom, a legfelsőn, ahol lakok, 4, a második-elsőn 5, a földszinten 2 lakás van. A szomszéd, ugyanilyen házban nem jártam, viszont a kapucsengője szerint ugyanannyi névtábla van, ami arról árulkodik, hogy abban is ugyanennyi lakás van. Bár a mellettem lévő lakás a Máltai Szeretetszolgálaté, szóval lehet mégis ez a kettéválasztás volt-nem tudom.
2022. febr. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!