Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban miért hidegebb a víz...

Panelban miért hidegebb a víz a fürdőszobában, mint a konyhában?

Figyelt kérdés
Akárhány panelban jártam a konyhában mindig ihatatlan a csapvíz, a fürdőben pedig jó hideg. Ha jól kiengedem a konyhában, akkor sem hideg. Pedig számomra logikus lenne, hogy inkább a konyhában innék mint a fürdőben. (Főleg, ahol egyben van a wc-vel).
2022. jan. 5. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura mert én nem csak panelban, hanem szinte mindenhol ezt tapasztaltam, hogy a konyhai mosogató csapvize valahogy nem olyan ízletes mint a fürdőszobai.
2022. jan. 5. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, a konyhában meleg és ihatatlan.
2022. jan. 5. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálunk is, pedig nem panel, kertes ház. Én is mindig a fürdőszobában iszok.
2022. jan. 5. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Panelban és a legtöbb családiházban is a fürdő es wc van legközelebb a vízórához.

A konyháig hosszabb cső vezet, ami át van melegedve.

Ha 10 percig folyatod a vizet már a konyhában is hideg lesz.

2022. jan. 5. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Paneloknál ez nem feltétlenül igaz.

A strang úgy van kialakítva, hogy ott van mellette rögtön a fürdő, konyha. Az a maximum 1-2 méter különbség nem kellene, hogy eltérést okozzon.

2022. jan. 5. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy azt tudom elképzelni, hogy a konyhában a főzés-mosogatás miatti zsíros szagokat átveszi a rendszer és ezért lesz kevésbé élvezhető.

Mondjuk én alapból azt vettem észre, hogy sokkal jobban élvezem csapvíz ízét "folyatva" mint pohárból fogyasztva, így sokszor iszok a fürdőből folyóvízből :D

2022. jan. 5. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:

#5: Pedig okoz. próbáld ki, hogy pár percig folyatod a vizet a konyhában.

Mi átraktuk a mosdót a fürdő túloldalára, ott ugyanúgy "meleg" a hidegvíz, mint a konyhában, a kádtöltő csap ami közvetlen a strang falán van, az pár másodperc után rendes hideg vizet ad.

2022. jan. 5. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én panel lakásom biztos extra különleges, ugyanolyan a viz a konyhában mint a fürdőszobában.
2022. jan. 7. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!