Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van 2 postásunk a faluban 600...

Van 2 postásunk a faluban 600 emberre. Nem hozzák ki a külföldről érkező leveleimet, hanem összevárják őket,ha ebben az utcában épp csak az enyémeket kellene kihozni. Megteheti ezt egy postai dolgozó?

Figyelt kérdés
És mi a helyzet az esővel? Akkor sem jár felénk kézbesítő, amikor esik az eső. Akkor én se menjek dolgozni, mert nincsen cipőm, vagy mert előtte nap a daráló bekebelezte a kezemet,miközben húst daráltam egy vevőnek? Szerintem ez azért kicsit normálatlan dolog..
2022. febr. 11. 09:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%

Akkor is munkaerőhiány van, ha pirosat nyomtok erre az infóra. Kár engem lepontoznotok, nem én tehetek a jelenségről.

(#9)

2022. febr. 11. 11:28
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy munkaerő hiány van még kaphat egy fejmosást vagy fizetés levonást. Arról meg nem mi tehetünk, hogy a postai dolgozó kiskiránynak képzeli magát és b@szik elvégezni a munkáját.
2022. febr. 11. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Nyilván kaphat, akkor felmond és nem lesz kézbesítő. Sehol nem állítottam hogy nem lehetséges megszabadulni a rossz kézbesítőtől.

2022. febr. 11. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

Hasonlók, bár durvább esetek voltak felénk is 2 éve, 12 ezer fős kisváros. A lakók közösen összefogtak, panaszt tettek a Magyar Posta Zrt-nél (nem a helyi postahivatalban) rá nemsokra az egész postai alkalmazottakat lecserélték.

Szóval az ilyen "önkétes védőknek" üzenném, hogy ez is egy szolgáltatás amiért az emberek fizetnek (hozzáteszem nem is keveset).

2022. febr. 11. 14:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan azt hiszitek, hogy én okoztam a problémát? Vagy MIÉRT rám nyomkodjátok a pirosat? Valaki megindokolná? :D
2022. febr. 11. 14:50
 16/18 Valentino BROssi ***** válasza:
0%

"ha már teljes árat fizetsz/fizetnek egy szolgáltatásért akkor elvárható, hogy a teljes szolgáltatást megkapd, nem?"

Mit fizetsz érte - 150 forintot egy levél feladásért? Abból a teljes szállítási láncra lebontva jut mondjuk a helyi postára 50 forint - ők csak logikusan beosztják az erőforrásaikat - ha 4 óra alatt nem lehet legalább ~200 levelet kézbesíteni, akkor már nem is érdemes aznap nekiindulni. Ha a 600 fős kistelepülésen mindenki minden héten leveleket kapna még akkor is alig érné meg foglalkozni vele, a postai tevékenységen ott van haszon, ahol nagy a népsűrűség és értékesebb (ajánlott küldemény, csomag, biztosítás) szolgáltatásokat vesznek igénybe. Nem véletlen, hogy bár lehet magánpostai szolgáltatást indítani a kistelepülésekkel a kutya sem akar foglalkozni.

2022. febr. 11. 15:23
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
600 fő az nem 600 ház jóemberek, hanem csak úgy 150-300 max, és nyilván nem jön mindegyik nap mindegyikhez küldemény, na az tehát osztva 2-vel a két postásra az semmi! A kérdező felháborodása jogos.
2022. febr. 11. 21:17
 18/18 anonim ***** válasza:
46%
Most miert pont a postai szolgaltatas mukodne ebben a nyomorult orszagban?Mondjatok csak egyetlen dolgot,ami ugy mukodik,mint a vilag boldogabbik felen.
2022. febr. 16. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!