Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan felnőtt aki időpazar...

Van olyan felnőtt aki időpazarlásnak tartja a wc re járást,vagy elfárad tőle mert sokszor kell kimenni és ezért bilit használ?

Figyelt kérdés
Ha én vennék egyet és azt használnék szerintem kevesebb energiám menne el,a wc papírt csak magam mellett tartanám és egy zacskóba gyűlyteném a használtat.Kismama vagyok túl sokat kell kimennem és megelégeltem.Tudom most jót nevettek ezen de tényleg azt vettem fontolóra hogy vegyek e .Egy nap legalább 25 X megyek ha nem többször és azért ez sok.A kérdést csak kíváncsiságból írom ki hogy csak nekem van e ilyen őrült ötletem.
2022. febr. 7. 22:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
13: Én 50 kilósan is napi 7-8 litert ittam, főleg teát, pedig nem voltam testépítő sosem. Ez napi 10-12 pisilés.
2022. febr. 9. 11:08
 22/25 anonim ***** válasza:

Mi vaaan? :D

Éreztem már így amikor fel voltam fázva és az egész napom abból állt, hogy pisilni mászkáltam. De erre szakszerű orvosi ellátás a megoldás, nem az hogy a szobában hugyozok..... :D

2022. febr. 9. 11:29
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát ennyit a "szebbik nemről"...
2022. febr. 9. 11:30
 24/25 anonim ***** válasza:
23: nettó trollkérdés, nyilvánvaló. :-D
2022. febr. 9. 12:14
 25/25 A kérdező kommentje:
20/24 mond csak ha jól esik
2022. febr. 9. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!