Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan felnőtt aki időpazar...

Van olyan felnőtt aki időpazarlásnak tartja a wc re járást,vagy elfárad tőle mert sokszor kell kimenni és ezért bilit használ?

Figyelt kérdés
Ha én vennék egyet és azt használnék szerintem kevesebb energiám menne el,a wc papírt csak magam mellett tartanám és egy zacskóba gyűlyteném a használtat.Kismama vagyok túl sokat kell kimennem és megelégeltem.Tudom most jót nevettek ezen de tényleg azt vettem fontolóra hogy vegyek e .Egy nap legalább 25 X megyek ha nem többször és azért ez sok.A kérdést csak kíváncsiságból írom ki hogy csak nekem van e ilyen őrült ötletem.
2022. febr. 7. 22:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg fárasztó elmenni a wc-ig, akkor sokkal praktikusabbnak tartanám azt, hogy a wc-hez költözz közelebb.
2022. febr. 8. 08:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kismamaként, nagy hassal sokkal fárasztóbb leülni egy bilire, mint menni akár 5 m-t a vécéig.
2022. febr. 8. 09:00
 13/25 anonim ***** válasza:
12%
10. Te sem voltál még testépítő. Aki komolyan súlyzózik, azoknak azt tanácsolják, hogy a súlyukhoz képest igyanak meg 20 kilónként 1 liter vizet naponta. (Magyarul ha 60 kiló vagy igyál napi 3 liter folyadékot, ha 100 kiló akkor napi 5 litert, stb.) Ez pont ugyanolyan fontos az izomépülésben és a test működésében, mint az, hogy eleget egyen vagy aludjon az ember.
2022. febr. 8. 09:29
 14/25 anonim ***** válasza:
33%

Ezt a kérdést inkább az egészségügyi rovatba kellett volna feltenned.

Az "otthon rovatban" max. csak olyan választ kaphatsz, hogy ha lusta vagy kijárni a wc-re, akkor dugjál fel egy slagot és lógasd ki a másik végét az udvarra...

2022. febr. 8. 17:12
 15/25 A kérdező kommentje:
A wc mellett van a szobám de akkor sincs kedvem kimenni,igen nagyon sokat kell ínnom rengeteget.Nyugodtan nevessetek legalább nevettek egy jót :D
2022. febr. 8. 20:45
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Köttess be egy katétert.

Amúgy a toronyban minden OK?

2022. febr. 8. 20:47
 17/25 anonim ***** válasza:

Tehát néhány lépés megtételére is lusta vagy.

Gyaníthatóan nem is dolgozol és eltart valami szerencsétlen pasas.

2022. febr. 8. 20:54
 18/25 A kérdező kommentje:
de dolgozom a mesevedencében hol van a torony?:D
2022. febr. 8. 21:07
 19/25 anonim ***** válasza:

Torony??

Inkább víztorony!

2022. febr. 8. 21:11
 20/25 anonim ***** válasza:

19.. inkáb húgy...

Húgyagy... 😂😂😂

2022. febr. 8. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!