Parasitas otletek otthon?
Figyelt kérdés
31% a haloszobank paratartalma telen, van egy parologtatonk amibe meg illatositot is lehet cseppenteni de az magaba ugylatszik nagyon keves. Vittem be viragokat a szobaba, a futotestre raktam vizzel teli kis uvegedenyeket,otlet meg?? Mar unom nagyon mert reggelre nem lehet lassan levegot se kapni :(#Alacsonypara
2022. febr. 6. 14:36
2/5 anonim válasza:
A párásítót a légtérhez kell méretezni.
4/5 anonim válasza:
A virág meg a fűtőtestre rakott párásító így együtt jó esetben 1%-kal emeli a párát...
A teregetés már jobb egy kicsivel.
Hidegpárásító jó, de csak desztillált vízzel használd, mert csapvízből a vízkő is a levegőbe kerül. Úgy meg drága... Ha családi házban laksz, tudsz gyűjteni esővizet, az olcsóbb.
Illatosítót meg egyéb vegyi anyagot belélegezni szerintem nem jó ötlet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Ezt meg karacsonykor kaptuk ami van, neztem mar neten de olyat nem talaltam ami mindenkinek megfelelne. Van akinek mukodik van akinek nem,hangos vagy folyat es stb igy nem mertem meg venni
2022. febr. 8. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!