Koleszban a 8 ágyas szoba mennyire elviselhető?
Figyelt kérdés
Illetve a kollégiumról mindent szívesen meghallgatok. Milyen ott az élet? Ha nem jó szobatársakat kapok akkor nagyon nehéz kibirni a hetet? Mik a tapasztalatok? Hogyan lehet itt normálisan aludni és tanulni? Illetve ha nekem hamarabb kell felkelnem mint a tobbieknek akkor hogy oldjam meg hogy ők ne ébredjenek fel az ébresztőnre? Igazából mindenre kívancsi vagyok ami csak eszetekbe jut2022. febr. 1. 17:38
A kérdező szavazást indított:
Elviselhető
Elviselhetetlen
28 szavazat
2/6 anonim válasza:
Én 3ágyas koliszobában vagyok és mi konkrétan fel sem ébredünk egymás ébresztőjére :))) Meg kell beszélni a többiekkel, hogy ki mikor kel másnap, de a koli a kompromisszumokról szól, szóval el kell fogadni, hogy más korán kel vagy későn fekszik stb.
Nálunk a koliban van külön tanulószoba, de akár könyvtárban is lehet vagy az egyetemen. De sztem ez is megbeszélés kérdése, hogy pl x időpontban csend legyen, mert tanulás van stb.
Szerintem sok múlik a szobatársakon, én személy szerint a 8 ágyas szobát inkább kerülném, de nem tudom milyen lehetőségeid vannak.
3/6 anonim válasza:
Létezik ilyen még bárhol is? Én 5 ágyasban éltem, de úgy, hogy mindig valamelyik otthon volt, vagy csak papíron lakott a koleszban. De már az a 4 ember is éép elég volt.
4/6 anonim válasza:
nyolc ágyas? Az bizony gáz..ott lehetetlen pihenni, készülni, vagyont védeni..elég egy kőbunkó, és az összes élete megkeseredett..
5/6 anonim válasza:
8 ágy az kegyetlen.
Én 4 ágyasban voltam, tagas szoba volt saját zuhanyzóval.
Az is már kicsit sok volt neha, mikor 3-an laktunk egy ilyenben akkor teljesen jó volt már.
6/6 anonim válasza:
Mi 18-an voltunk, az elején szar volt, de utána összeszoktunk, és kurvára hiányzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!