Társasházban lakunk, mindent hallani a felső lakótól, lehet ez ellen valahogy tenni?
Ő a legfelső lakó, alattam laknak, de nem tudom ez miért befolyásolja a dolgot? :)
A bútortologatás kb este 10-kor történik (talán nem fér el az ágy, nem tudom), valamint fél 12-kor, erre már nincs ötletem :)
Lehet, nem bútort tologat, sőt, én nem hinném hogy este 10-kor azt csinálja.
Gurulós székre, illetve kanapéágyra tippelek, ezek is tök olyan hangot adnak ki, mintha a komódot tologatnád. Ezzel viszont nem nagyon tudsz mit kezdeni
Panelban az a baj, hogy nem feltétlenül onnan jön a hang ahonnan hallod. Nyilván vannak egyértelmű zajok. De én már ott tartottam, hogy megölöm a felettem lakót mert a falat kaparja egész nap.
5. emeleten lakott, felmentem, hallgatóztam, semmi. Elindultam égig a házon, konkrétan az 1. emeleten kaparta a falat spakival az ott lakó, mert aznap szólt a burkoló, hogy másnap tudna jönni vagy 1,5 hónap múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!