Egy 40 éve (1982) épült ház tényleg öregnek számít?
Szóba került a költözés, de ez még bizonytalan vacillálok rajta. Ismerősömmel beszélgettünk erről és neki az volt az egyik érve, hogy mit akarok én itt, ilyen öreg házban. Mondja ezt az, akiknek a háza amúgy még régebben épült. :D
Szóval nekem meglepő volt, hogy szerinte ez egy öreg ház. Ezért bizonytalanodtam el és gondoltam itt megkérdezem, hogy más kívülálló hogy látja. :)
Ez butaság, hogy öreg egy ház! Lehet sokkal komolyabban meg van csinálva, mint egy 10-20 éves, amit már nem a tulaj maga, hanem építési vállakozó csinált, aki kispórolta az anyagot. Nekem 1975-ben épült a házam, és teljesen rendben van.Időközben persze átesett némi átalakításon, szigetelésen stb.
Nem azt kell nézni, hogy hány éves, hanem, hogy milyen állapotban van, és te a saját elképzeléseidből mit tudsz kihozni belőle.
#8 Akkor neked ajánlom az alábbi videót, hogy mekkora kóklerek építenek ma házakat. De érdemes megnézni a műszaki ellenőr többi elrettentő videóját is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!