Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a mosógépemnek...

Mi lehet a baja a mosógépemnek? Érdemes ezt még javíttatni?

Figyelt kérdés

Első gond, amivel sajnos nem foglalkoztam az az volt, hogy mindig elmászott a helyéről centrifugálás közben.. Sosem értettem miért, de mindnig visszatoltam, gondolom itt hibát követtem el.

Aztán elkezdett alul folyni. Nem vészesen, minden mosás után fel kell törölni egy kis pocsolyát alóla.. Fogalmam sincs, honnan jön. Azt az alsó szűrőt kiszdtem, üres, visszacsavartam, úgyanúgy folyik...

Aztán most végképp szemétláda, mert amikor lejár a mosás, E07 hibakódot ad, és nem nyitja ki nekem az ajtót. Ki kell kapcsolnom és rá pár percre nyitja csak ki..

Ez egy candy alisé mosó-szárítógép, nem tudom van-e értelme javítani, mennyire lehet drága.

valakinek voltak hasonló tünetei, aki végül javításra adta a fejét?

2022. jan. 12. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs eldugulva a lefolyó amúgy?

Víz nekünk azért jött belőle valószínűleg

2022. jan. 12. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy el lenne, szépen megy le a víz mindenhol. :( Megnézem azért jobban, köszi!
2022. jan. 12. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A megválaszoláshoz azért pontosan ismerni kellene konkrétan ezt a mosógépet. Régebbi gépeknél az elmászás sokszor sokszor azért következett be, mert a dobot függesztő rugók közül egy kiugrott a felfüggesztésből (csak vissza kellett akasztani). Enyhe mászogatás megakadályozható, ha van alatta gumiszőnyeg rezgéscsillapítónak. Alul folyás lehet (legegyszerűbb esetben) a szennyvíz szivattyú szimering tömítésének kikopásától.
2022. jan. 12. 12:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Azt még hozzátenném, hogy néha elviselhetetlenül hangos is.. :(

Lehet cserére érett?

[link]

ez a gép amúgy. Egyébként használtan vettem 2 éve, szóval nem fájna nagyon a szívem lecserélni, de azért bosszant a dolog. :(

50-ért vettem, így gondolom nem éri meg ráköltenni a szervizre megint ennyit..

2022. jan. 12. 12:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szépen hajtogatsd ki az üstszáj gumit,és nézd meg,nincs e alól egy 2~3 cm-s szakadás a gumin? Candy tipikus...
2022. jan. 12. 18:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Végül vettem egy új mosógépet. Majdnem elsírtam magam örömömben, olyan halk még max centrin is. Azthiszem egyértelmű, hogy az előző kuka, annyira rettenet hangosan mosott már, hogy 3 zárt ajtó mellett sem bírtam telefonálni tőle.
2022. jan. 30. 17:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja, az utolsó pont az volt, hogy égett gumiszagot árasztott és füstölt amikor lejárt a program és kinyitottam a dobot. Gondolom valami szíj, vagy bánja a fene, akkor szépen kihúztam, és kitoltam a francba onnan. Sohatöbbet Candy.
2022. jan. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!