Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért zúg a mosógépem?

Harmat001 kérdése:

Miért zúg a mosógépem?

Figyelt kérdés
Beraktam egy adag ruhát, el is indult a gép, de amikor mentem hogy nézzem meg lejárt e a mosás akkor egy égő pirosan villogott így megnyomtam mégegyszer az inditó gombot és már csak zúgott de nem forgatta a ruhákat. A párom szerint nagy súly volt benne, mert olyan ruhákat mostam amelyek ha megszívják magukat vizzel akkor elég nehezek. A víz benne van a mosógépbe mert nem lehet leengedni belőle. Mi lehet a baja és hogyan lehet ezt a problémát orvosolni?
2019. dec. 5. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet valóban a túlterheléstől, de akkor is már meglazulhatott az ékszíj. Kapcsold át ürítés funkcióra, ha kivetted a ruhát, akkor üresen próbáld elindítani.
2019. dec. 5. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Annak a piros lámpának van egy jelentése, nem ártana megnézni pontosan, és elhárítható a hiba.
2019. dec. 6. 07:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is túlterhelted és a gép "bosszút állt". Próbáld ki, amit az első javasolt, de aligha indul el. Esetleg nézz utána a használati útmutatóban Hibaeltávolítás (vagy hasonló) címszó alatt.
2019. dec. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!