Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen állapotú házban/lakásba...

Milyen állapotú házban/lakásban élsz?

Figyelt kérdés

Csak én látom, hogy ma már mindenki tip-top otthonban lakik? Mikor volt nálatok felújítás? Melyek a leggázabb részei a lakásotoknak? Mikor épült?

Mi éppen feljítgatunk, használtan vettük a lakást, ideje lenne megpihenni, de sürget, hogy minden ismerősöm/rokonom gyönyörű modern lakásban lakik, mintha ez már alap lenne.

2021. dec. 13. 18:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Akkor nyissad ki jobban a szemedet. D. Ne a rózsadombon nézz körül csak.
2021. dec. 13. 18:24
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Én 1-2 hónap múlva költözöm be a vadiúj családi házamba.
2021. dec. 13. 18:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem abszolút semmi bajom vele, tudom hogy a miénk is szép lesz ha majd egyszer elkészül, de úgy látom jelenleg mindneki őrült módjára kötelezik, felújít, új bútorokat cserél újabbakra, sorolhatnám. Imádom a miénket, sokat dolgoztunk érte, de a rokonság még mindig annyit lát, hogy sok még a munka. Eközben szerintem már abban az állapotban is tisztességesen lakható volt, ahogy megvettük.
2021. dec. 13. 18:34
 4/13 anonim válasza:
97%

Ezt én is megfigyeltem a környezetemben. Hozzá kell tenni, hogy ezt rengetegen hitelből csinálják.

Kérdésedet megválaszolva, mi is éppen felújítunk. (Lehet, nem a legjobb időszak, elnézve ezeket az áremelkedéseket építőanyag-téren. :'D)

2021. dec. 13. 18:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak fokozatosan tudunk munkákat csinálni.Mindig ahogy összejön a rávaló.100 éves a ház,ebben is vannak nagyon szép dolgok.

Akik hozzánk először jönnek,azt mondják :utcáról nézve erre nem is gondoltunk ilyen modern belül.Igaz,kivűlről sem elhanyagolt.

2021. dec. 13. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Amiben élünk, az 95 évvel ezelőtt épült. Tíz évvel ezelőtt újítottam fel, nyílászárók, vízcsövek, padló, 11 nm-re bővített fürdő, új falburkolat fából, kívül-belül hőszigetelve.

Kívülről csak egy öreg ház(nak látszik)...de ettől kényelmesebb nem is kellene.

Körülöttem minden ház új.

2021. dec. 13. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Mit vártok, van egy vagonnyi rosszul elosztott támogatás.

Ismerősöm 45+ éves, a gyereke egyetemista, dolgozik, külön él. Mégis fel tudja rá venni a 3+3 misi felújítási támogatást.

Illetve azt látom, hogy nagyrészt 2 féle ember van ismerősi körben:

Csak lelakott lakást tudott venni, mint én. És azt áll neki felújítani, mert nem akar egy 30+ éves panelban élni.

Másik az akinek volt kezdő lakása, de a mai árak miatt nem tud belőle tovább lépni, így inkább a meglévőbe öli bele a pénzét.

2021. dec. 13. 20:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Mi is belül újítjuk első körben, majd 3-4ev múlva kívül is.. de hát a megtakarítás nem 2 perc alatt halmozódik fel, le sem akarjuk magunkat nullázni. Egyszerűen csak elkeserít hogy milyen árakon dolgoznak a szakik, az építőanyagok ára. Mindegy, türelmesek vagyunk, csak apránként haladunk.

Gyereket meg persze aztán szeretnénk hogy minden adott (és nem azért akarunk gyerekeket, hogy minden adott legyen🤣).

2021. dec. 13. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
A miénk gáz.
2021. dec. 13. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
5%

"ideje lenne megpihenni, de sürget, hogy minden ismerősöm/rokonom gyönyörű modern lakásban lakik"

Te ilyen versenyző típus vagy?

Akkor is majmolod a többieket ha esetleg beledöglesz??

2021. dec. 14. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!