Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon zajos család költözött...

Nagyon zajos család költözött fölénk. Többször jelezte párom, hogy hangosak, de kb semmit nem használt. Radiátor csövét is vertük már, hogy vegyék észre magukat. Mit lehetne velük tenni?

Figyelt kérdés
Füldugón keresztül is hallani őket. Szóval az sajna nem megoldás. Én váltott műszakban dolgozom, és egyszerűen nem tudom kipihenni magam.

#gyerek #Zajos szzomszéd #Rohangálnak #Kiabálnak #Nem használ semmi #Gyerek bömbölés
2021. dec. 11. 07:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is nagyon vékonyak a falak.

A szomszéd lakást bérelni szokták, valamiért elég sűrűn is váltják egymást a lakók.

A legdurvábbak azok voltak, akik olyan borzasztó hangosan szeretkeztek, hogy az nem igaz. Közös volt a szoba fala. Először el nem tudtam dönteni, mi történhet a lánnyal, szó szerint sikoltozott (!), de mikor tisztán lehetett hallani a pasitól a hatalmas sóhajt, tudtuk mi történik :D

Nyáron mégrosszabb volt, akkor nyitott ablaknál csinálták, hiába 'menekültünk' ki az erkélyre, ott még hangosabb volt a szituáció.

Egy idő után eléggé megelégeltem, pláne a hajnali 2 órai meneteket, ahogy tudtam ütöttem a közös falat, de volt hogy már az ablakukat vertem valami bottal, amivel odaértem az erkélyről. 🤦🏽‍♀️

Valami borzalmas volt, mindemellett pedig baromi kínos, főleg amikor találkoztunk a lépcsőházba és arcokat kapcsoltunk a hangokhoz.:D

Mire oda jutottunk, hogy valahogy előkerítjük a tulajt, és jelezzük neki, addigra szerencsére kiköltöztek, de kegyetlen pár hónap volt :D

2021. dec. 11. 18:23
 22/24 A kérdező kommentje:

19-es. Saját lakás, nyílván ha költözni szeretnék akkor nem foglalkoznék ezzel a dologgal.

Nekem a munkahelyem is ide köt. Nem is tudnék venni a környéken sem pont a jelenlegi magas ingatlanárak mellett.

Köszönöm a válaszokat

2021. dec. 11. 19:27
 23/24 anonim ***** válasza:
40%
Megoldások: elkezdesz zajongani, amikor ők alszanak. 2: csapdát állítasz az ajtajukba, pl.amikor kinyitja az ajtót ráborul egy vödör híg fos vagy cement. 3: lehangszigeteled a szobát és a plafont.
2021. dec. 22. 09:30
 24/24 anonim ***** válasza:
56%
A csőverés helyett inkább pihenjél. Most már a szomszédokra úgy ráhangolódtál, ha a törölköző esne le náluk már arra is ugranál vagy vernéd a csövet.
2021. dec. 23. 13:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!