Nagyon zajos család költözött fölénk. Többször jelezte párom, hogy hangosak, de kb semmit nem használt. Radiátor csövét is vertük már, hogy vegyék észre magukat. Mit lehetne velük tenni?
Felmész és nyomod a csengőt.
Ha rendszeres, akkor akkor is nyomd a csengőt, mikor alszanak.
A radiátorcsövet ne üssed mert azzal mindenki mást zavarsz, csak pont azok nem hallják akik hangoskodnak.
Sajnos az ellen még éjjel 3-kor sem tehetsz semmit és a rendőrség sem fog, ha egy gyerek sír.
Ahogy az ellen sem, hogy te nappal nem tudsz aludni, mert a gyerek a saját lakásukban hangos napközben.
Ez van! Marad a költözés.
Mindezt úgy mondom neked, hogy én nem rajongok a gyerekekért, konkrétan idegesítenek, de én is, ahogy te is voltunk gyerekek és biztos mi is bömböltünk, vagy hangoskodtunk. Emiatt nem fog kijönni a rendőrség.
"...nem szeretnék olyan végett költözni, akik most költöztek be."
Ne végettük költözz, hanem magad miatt, mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb, különösen ha elmérgesedik a viszony!
De te tudod!
Tavaszig, míg kezdődik az ingatlanszezon lesz alkalmad eldönteni, hogy mész vagy maradsz.
Biztos én vagyok UFO, de én már kétszer is ráhívtam a rendőröket a felettem lakó korábban napi szinten hangosan veszekedő családra. Anonim módon fel lehet hívni a rendőrséget és kijönnek, neked nem kell velük semmit beszélni, hozzájuk fognak becsöngetni. Nem értem ezt miért nem írta senki eddig a válaszolók közül. Az 1. alkalom után 1 hétig bírták, hogy csendben maradjanak, a 2. alkalom három hete volt és azóta csend van.
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!