Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nagyon zajos család költözött...

Nagyon zajos család költözött fölénk. Többször jelezte párom, hogy hangosak, de kb semmit nem használt. Radiátor csövét is vertük már, hogy vegyék észre magukat. Mit lehetne velük tenni?

Figyelt kérdés
Füldugón keresztül is hallani őket. Szóval az sajna nem megoldás. Én váltott műszakban dolgozom, és egyszerűen nem tudom kipihenni magam.

#gyerek #Zajos szzomszéd #Rohangálnak #Kiabálnak #Nem használ semmi #Gyerek bömbölés
2021. dec. 11. 07:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Minden esetre nálam bevált, de az alsó szomszéd is csatlakozott. Azóta 2 éve csend van; semmi zavaró, csak néha kicsit minimális. De nálam buliztak napokat.
2021. dec. 11. 12:11
 12/24 A kérdező kommentje:
Sajna nem bérlők
2021. dec. 11. 13:10
 13/24 anonim válasza:
100%
A panel az ilyen szinte mindent lehet hallani amit a szomszéd éppen csinál esetleg rendőrség jöhet szóba csendháborítás miatt.
2021. dec. 11. 14:12
 14/24 anonim ***** válasza:
58%
Ha kisgyerek van,este 21 utan te is visszaadhatod a a hangoskodast. Szemet modszer ,de ha nem tudnak aludni, a szulok veszik majd az adast. :( Sajnalom. Szornyu lehet
2021. dec. 11. 14:41
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

Felmész és nyomod a csengőt.

Ha rendszeres, akkor akkor is nyomd a csengőt, mikor alszanak.

A radiátorcsövet ne üssed mert azzal mindenki mást zavarsz, csak pont azok nem hallják akik hangoskodnak.

2021. dec. 11. 14:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az ellen még éjjel 3-kor sem tehetsz semmit és a rendőrség sem fog, ha egy gyerek sír.

Ahogy az ellen sem, hogy te nappal nem tudsz aludni, mert a gyerek a saját lakásukban hangos napközben.

Ez van! Marad a költözés.

Mindezt úgy mondom neked, hogy én nem rajongok a gyerekekért, konkrétan idegesítenek, de én is, ahogy te is voltunk gyerekek és biztos mi is bömböltünk, vagy hangoskodtunk. Emiatt nem fog kijönni a rendőrség.

2021. dec. 11. 14:51
 17/24 A kérdező kommentje:
Saját a lakás, nem szeretnék olyan végett költözni, akik most költöztek be. A gyerek rohangál, nem csecsemő. Az anya is úgy közlekedik, mint egy rinocérosz. Állandóan csörömpölnek 0-24ben.
2021. dec. 11. 15:15
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#17: Ez csak rosszabb lesz, tényleg a költözés az egyetlen opció. Vagy ők költöznek, vagy te
2021. dec. 11. 15:21
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

"...nem szeretnék olyan végett költözni, akik most költöztek be."

Ne végettük költözz, hanem magad miatt, mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb, különösen ha elmérgesedik a viszony!

De te tudod!

Tavaszig, míg kezdődik az ingatlanszezon lesz alkalmad eldönteni, hogy mész vagy maradsz.

2021. dec. 11. 15:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos én vagyok UFO, de én már kétszer is ráhívtam a rendőröket a felettem lakó korábban napi szinten hangosan veszekedő családra. Anonim módon fel lehet hívni a rendőrséget és kijönnek, neked nem kell velük semmit beszélni, hozzájuk fognak becsöngetni. Nem értem ezt miért nem írta senki eddig a válaszolók közül. Az 1. alkalom után 1 hétig bírták, hogy csendben maradjanak, a 2. alkalom három hete volt és azóta csend van.

28/F

2021. dec. 11. 15:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!