Miért vállalják emberek hogy a világ nagyvárosaiban szobányi méretű minilakásokban éljenek nulla élettérrel és még ahhoz képest pénzileg így is jól lehúzva?
Figyelt kérdés
sokszor kicsillem a 15 és fél m2 körüli szobámat vidéken, aztán láttam mostanában példákat milyen helyeken képesek élni emberek azt bevállalva hogy épp Tokyoban vagy New Yorkban lehetnek minimális helyekkel. és még most is van olyan hogy még egy wc sincs a "lakásban" azt hittem ez csak a mi múltunk a pesti bérlakásokkal hogy egy folyosón közös wc meg hasonló szintek. bár egy világi nagyvárosban még lehet ez is belefér nem tudom2021. dec. 10. 21:11
1/8 anonim válasza:
Azért eléggé szélsőséges példa, amit leírsz. De ha egy falusi családi ház vagy egy városi lakás között kéne döntenem az utóbbit választanám. Egy falu nekem túl ingerszegény lenne hosszútávon.
2/8 A kérdező kommentje:
kisvárosi kertesben éltem eddig még csak, ez a családi ház, átmenet nagyon vidék és megyeszékhely közt, csak ilyen rálátásom van
2021. dec. 10. 21:33
3/8 anonim válasza:
"kicsillem" - OMG! :-( Hova butulnak még az emberek?!
4/8 anonim válasza:
Nyilván mert nincs más választásuk.
5/8 Miss Endzsi válasza:
Japánban az emberek utcán élik az életüket. Bemennek dolgozni, majd elmennek vacsorázni egy kifőzdébe, vásárolgatnak, karaokéznak, iszogatni majd hazaesnek aludni. A párok még a szexuális életüket is love hotelben tudják le.
6/8 anonim válasza:
Ők ilyenek. Más kultúra, más lehetőségek, más élet... ne hasonlítsad, ne is próbáld megérteni. Elöbb meg kell ismerni mindent hozzá.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom miért újdonság sok embernek, de nem mindenkinek ugyan olyanok az igényei. Számomra egyáltalán nem lényeges a nagy szoba mert ha teret akkarok kibuszozok a közeli hegyekben ahol több hektár szabad terület van. Én nem értem miért olyan fontos ez sok embernek, a nagy részét ugyis csak feltöltik lomokkal és ugyan ugy nem használják.
8/8 anonim válasza:
Tokió és New York egyaránt egy gettó, kivülről csillivilli, valójában szörnyű ott élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!