Ha otthon vagytok, nappal is bezárjátok a bejárati ajtót, ha kilincs van kívül is rajta?
Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 13:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, legalább egy zárat bezárunk rajta nappal is.
Ha legalább valamelyikünk otthon van, nem zárunk ajtót napközben.
40 szavazat
2/16 anonim válasza:
Kertes családi házakba a kapu van zárva .
3/16 anonim válasza:
Persze, be van zárva. A kapunk is zárva van, plusz ha valaki bejönne még is valahogy, akkor valószínűleg a kutyánk is ugatna, viszont most na, egy másodpercbe sem telik bezárni az ajtót, meg aztán fő a biztonság. Nálunk a családban az a megszokott, hogy az ajtó mindig be van zárva, akkor is, ha van valaki itthon.
6/16 anonim válasza:
Tanyán lakunk, nem zárjuk be. Folyton ki-be járkálok, de valaki mindig van a házban. Ha nincs, bezárjuk.
7/16 anonim válasza:
Budapesten éltem életem nagyobbik részét, ott nem divat, hogy nyitva az ajtó. Így aztán vidéken is zárom, különösen mert van 1-2 kotnyeles szomszédom, aki simán átjön hátul a kertjén és ránk ront.
8/16 anonim válasza:
Naná! Volt már, hogy egy részeg lenyomta a kilincset. Nagy felelőtlenség lehetővé tenni, hogy bárki bejöjjön. Életveszélyes is lehet.
9/16 anonim válasza:
akihez még nem sétáltak be vizet kérni, vagy némi aprót, nem nyúltak be az előszobaasztalra, az el sem tudja képzelni, hogy ilyen létezhet..
...ami késik, nem múlik..
10/16 anonim válasza:
Nálunk otthon ez nem volt divat, paromeknal igen. Mióta osszekoltoztunk mi is zárjuk. Engem nem zavar, neki meg jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!