Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel dobjam fel a lányom...

Mivel dobjam fel a lányom füzeteit? A matricák drágák.

Figyelt kérdés

anyagilag nem állunk úgy, h puccos füzeteket vegyünk, így a legolcsóbbakat vettük mindenből és a füzetei eleje símák, gondoltam, h feldobnám neki vmivel, de nincs nagyon ötletem.

rajzolni csak nagyon egyszerű mintákat tudok. nem szereti a gyerekes, kislányos dolgokat. vmi egyszerű, de mutatós, bulis mintákra gondolgtam, hol találok ilyeneket. esetleg vmi más 5let. mindenre vevő vagyok csak kérlek segítsetek

2010. szept. 5. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:

ha találsz a neten sablonokat, letöltöd és kinyomtatod-ez lehet konkrét kép is-

én is gondolkoztam ilyenen, hogy egy-két meztelen csajt nyomtatok ki és azt ragasztok rájuk, de sztem a tanárok, igazgatóhelyettesek(gyakran járnak be hozzánk) nem nagyon kultiválnák a dolgot :-(

2010. szept. 5. 20:52
 2/7 anonim válasza:

újságokból vágsz ki dolgokat

nekem pl bejött hogy kivágtam újságokból kivágtam betűket és azzal írtam rá a nevem xD

2010. szept. 5. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók! Nagyon köszönöm. :D
2010. szept. 5. 21:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Vagy én úgy dobtam fel suliban, hogy bekötöttem őket fehér csomagolópapírba, illetve volt, hogy világosszürkébe, és arra rajzoltam órákon. Pár hét alatt nagyon dizájnos lett :)
2010. szept. 5. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Ha van nyomtatód, lehet kapni ilyen öntapadós ticket-eket, A4-es méretben. Arra tudsz nyomtatni bármilyen mintát, körbevágod, és ragasztod. Sokmindenre tudod amúgy használni.
2010. szept. 5. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

ez most kicsit meglep.

sosem kértem jóanyámat, h díszítgesse a füzeteimet. ha nekem nem tetszett, megkértem egy ügyesebb osztálytársamat, h dekorálja ki.

egyébként hány éves a leányzó?

2010. szept. 5. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm!

Most ment 5ik be :D

2010. szept. 6. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!