Mivel dobjam fel a lányom füzeteit? A matricák drágák.
anyagilag nem állunk úgy, h puccos füzeteket vegyünk, így a legolcsóbbakat vettük mindenből és a füzetei eleje símák, gondoltam, h feldobnám neki vmivel, de nincs nagyon ötletem.
rajzolni csak nagyon egyszerű mintákat tudok. nem szereti a gyerekes, kislányos dolgokat. vmi egyszerű, de mutatós, bulis mintákra gondolgtam, hol találok ilyeneket. esetleg vmi más 5let. mindenre vevő vagyok csak kérlek segítsetek
ha találsz a neten sablonokat, letöltöd és kinyomtatod-ez lehet konkrét kép is-
én is gondolkoztam ilyenen, hogy egy-két meztelen csajt nyomtatok ki és azt ragasztok rájuk, de sztem a tanárok, igazgatóhelyettesek(gyakran járnak be hozzánk) nem nagyon kultiválnák a dolgot :-(
újságokból vágsz ki dolgokat
nekem pl bejött hogy kivágtam újságokból kivágtam betűket és azzal írtam rá a nevem xD
ez most kicsit meglep.
sosem kértem jóanyámat, h díszítgesse a füzeteimet. ha nekem nem tetszett, megkértem egy ügyesebb osztálytársamat, h dekorálja ki.
egyébként hány éves a leányzó?
köszönöm!
Most ment 5ik be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!