Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ilyen körömdíszek vagy matricá...

Ilyen körömdíszek vagy matricák valahol?

Figyelt kérdés
Nem találok sehol marihuana, vagy hasonló vagány körömdíszt/matricát. Csak playboy, hello kitty..stb. Nem is láttam még, de hallottam róla hogy van ilyen is. Vagy pl. Jamaicás..? Hol tudnék ilyet beszerezni? Képet linkelnétek ha találtok? Előre is köszi!
2011. júl. 30. 11:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést már régebben is feltették...

Láttam am ilyen körömnyomda korongot amiben volt maruhuana-s kb fél évvel ezelőtt, de sajnos a sablon számát nem tudom...

am én úgy szoktam megcsinálni az iylen apróbb mintákat, hogy neten keresek egy kis mini képet róla, kinyomtatom és kivágon(elég kis pepecs munka,de megéri), aztán készítek hozzá egy sablont és azt rakom rá a körmömre, így ki tudod festeni.

2011. júl. 30. 12:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. júl. 31. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!