Hogyan szedjem ki az olaj foltot a nadrágomból?
Figyelt kérdés
#nadrág #Olaj kiszedés
2021. nov. 26. 07:03
1/7 anonim válasza:
Mosogatószer, trisó. De az olaj nehezen v. sehogyan sem jön ki.
3/7 anonim válasza:
Milyen olaj? Étolaj vagy valamilyen műszerhez való olaj?
4/7 anonim válasza:
Ilyenkor ajánlatos az egész ruhadarabot kimosni az olajat biztosan ki/feloldó szerrel ill. vegytisztítóba vinni.
5/7 A kérdező kommentje:
3 étolaj
2021. nov. 26. 10:25
6/7 anonim válasza:
Én kérdeztem, milyen olaj, mert én étolaj foltot úgy szedtem ki a napokban, hogy a mosogatószert a foltra rátettem (bevontam vele) és utána forró (de majdnem 100 fokra vízforralóban felforralt) vizet öntöttem rá. Vártam egy kicsit, megdörzsöltem és utána rendesen a mosógépben a többi ruhával együtt kimostam, száradás után nem látszott a folt. Ez pamut anyag volt, bírta a forró vizet.
7/7 anonim válasza:
Meleg vízzel megnedvesítve a foltot alaposan be kell dörzsölni marhaepe szappannal, majd 5-10 perc hatás-időt hagyva mosógépben kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!