Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miért van büdös a szobámban?

Miért van büdös a szobámban?

Figyelt kérdés
Viszonylag kicsi a szobám, eléggé igényes vagyok magamra és a környezetemre, kb 3 naponta porszívózok, és felmosok Domestosszal mindenhol. Sanytollal is lefújom a dolgokat, portalanítok. Az ágyneműt takarót is rendszeresen mosom. Bútorok, szekrény is új, abban sem lehet semmilyen rothadó dolog, ruha. Szemetesem csak egy kis vödör, amibe kb csak pet palackot dobok. A szobát, illetve lakást is évente szoktuk festeni, szóval penész sem lehet (nincs tapétám). Állandóan szellőztetek, kicsit jobb utána, de pár perccel később érzek valami fura, állott szagot szagot! Nem értem miért..

2021. nov. 24. 09:58
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi óta vetted észre?

Csak télen jellemző?

A falak miből vannak?

Bocsi a sok kérdésért.

2021. nov. 24. 10:05
 2/10 anonim ***** válasza:
36%
Felmosás vízzel, utána felmosás száraz felmosóval, hogy az álló vizet felszedd vele. Így csinálod?
2021. nov. 24. 10:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézz szét a bútorok mögött, lehet egy egèr okozza. Vagy ha van szőnyeg abból is jöhet
2021. nov. 24. 10:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Évente festeni, minek? 🤷‍♂️
2021. nov. 24. 10:40
 5/10 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Szerintem csak elhasználod a levegőt, főleg ha jó a szigetelés. A panelban a gyerekszobámban is óránként szellőztetni kell, különben kipárlott emberszag lesz.
2021. nov. 24. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Én jó kis baktériumok között, igazi bűzben élek és így semmi betegséget nem kapok el, mert minden nap találkozok a kórokozókkal. 25 éve nem voltam beteg. Neked ez a túlzott, önpusztító higiénia, amivel kiölöd még a szükséges normál flórákat is, a szervezeted lerombolásához, korai elhalálozáshoz fog vezetni. Volt ilyen ismerősöm, ő már meghalt egy fertőzés következtében régen. Szinte domestosban fürdött, engem leszólt, hogy lehet ilyen bűzben és koszban élni... hát igen, csak ő már a föld alatt elég bűzben és koszban él azóta.
2021. dec. 17. 17:56
 7/10 A kérdező kommentje:

6-os Jó igénytelen vagy és még büszke vagy rá! Ha már bűz van nálad az nagyon gáz!

Egyébként a 19 éves szervezetem köszöni jól van, nem károsítom magam semmivel és ritkán vagyok beteg, és attól hogy fertőtlenítem a padlót, nem azt jelenti, hogy full steril a lakás, viszont utálom a port is. Egyébként nem csak kórokozókkal lehet erősíteni a szervezetet hanem vitaminokkal, sporttal, egészséges életmóddal.

2021. dec. 18. 11:46
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

7

Vitaminokkal is lehet stimulálni az immunrendszert, de erősíteni nem lehet, mert a veled született immunitást, a genetikád adja, mit örököltél a szüleidtől. Abban igazad van, ez ha erős, akkor lehet tisztább a lakásod, nem lesz rosszabb immunitásod még akkor se, ha kevés kórokozóval élsz együtt.

Sportolok, szedek vitaminokat is, de a vírusokat, bacikat folyamatosan begyűjtöm, pl. buszos kezemet lenyalom, vagy a pénzt bekapom és szopogatom mint a cukrot.

Mondom, 25 éve nem voltam beteg és azóta csinálom. Egyébként büdös a szobád lehet saját magadtól is, vagy a szőnyegpadló, falak penészednek és azok bűzlenek. Kell egy normális flóra a lakásba, ami szinten tart immunológiailag, másként nem találkozol majd eleget a kórokozókkal és lerobbansz ahogy korosodsz.

2021. dec. 18. 11:53
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk én pasi vagyok, te meg gondolom lány... egy lány mindig érzékenyebb a szagokra és a tisztaságra ez érthető.
2021. dec. 18. 11:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Remélem a második bekezdés csak trollkodás különben te tényleg beteg vagy!
2021. dec. 18. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!