Miért van büdös a szobámban?
Mi óta vetted észre?
Csak télen jellemző?
A falak miből vannak?
Bocsi a sok kérdésért.
6-os Jó igénytelen vagy és még büszke vagy rá! Ha már bűz van nálad az nagyon gáz!
Egyébként a 19 éves szervezetem köszöni jól van, nem károsítom magam semmivel és ritkán vagyok beteg, és attól hogy fertőtlenítem a padlót, nem azt jelenti, hogy full steril a lakás, viszont utálom a port is. Egyébként nem csak kórokozókkal lehet erősíteni a szervezetet hanem vitaminokkal, sporttal, egészséges életmóddal.
7
Vitaminokkal is lehet stimulálni az immunrendszert, de erősíteni nem lehet, mert a veled született immunitást, a genetikád adja, mit örököltél a szüleidtől. Abban igazad van, ez ha erős, akkor lehet tisztább a lakásod, nem lesz rosszabb immunitásod még akkor se, ha kevés kórokozóval élsz együtt.
Sportolok, szedek vitaminokat is, de a vírusokat, bacikat folyamatosan begyűjtöm, pl. buszos kezemet lenyalom, vagy a pénzt bekapom és szopogatom mint a cukrot.
Mondom, 25 éve nem voltam beteg és azóta csinálom. Egyébként büdös a szobád lehet saját magadtól is, vagy a szőnyegpadló, falak penészednek és azok bűzlenek. Kell egy normális flóra a lakásba, ami szinten tart immunológiailag, másként nem találkozol majd eleget a kórokozókkal és lerobbansz ahogy korosodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!