Ha kényelmetlen a matrac akkor is kicserélik ahol vettem?
Miért cserélnék ki? Max szakadásra szokott kiterjedni a garancia is, de olyan indokkal, hogy neked már a vásásrlás óta kényelmetlen, és 2 évig szenvedtél vele, ha ezt elmondod, akkor még ki is röhögnek
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__114..
2 év után..? Viccelsz...??? Ennyi idő kellett ahhoz, hogy rájöjj arra, hogy kényelmetlen...?? :-D
Hol vetted? Mit írtak a garanciában??? Azt olvasd el!
Kizártnak tartom, hogy ennyi idő után cserélnek.
Én az ilyen kérdéseknél mindig elcsodálkozom, hogy az ilyenek mint te is kérdező, szatyorban éltek? De most komolyan kérdezem... A megbántás szikrája sincs bennem, de hogy élsz mindennap? Milyen gondolatok vannak így a fejedben? Annyira rettentően abszurd ez a kérdés is és biztos vagyok benne, hogy tele van a te fejed is, meg a hozzád hasonlók feje is ilyen elképzelhetetlenül ostoba gondolatokkal. Honnan jönnek ezek? Hogyan?
Értem én hogy nem tanítják általános iskolában, hogy 2 év után semmilyen matracot nem cserélnek ki neked mert kényelmetlenné vált, de hogy ezt így hogy? Ennyire nem vagy tisztában a világ működésével? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!