Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » "Kifeküdt" matrac, pedig csak...

"Kifeküdt" matrac, pedig csak pár éves. Lehet ezzel még kezdeni valamit? Jó lenne. Ötletek?

Figyelt kérdés

Egy kétszemélyes ágyról van szó. Jobb és bal oldalon, illetve alul és felül is ki van kicsit öblösödve a matrac.

Kényelmetlen, nekem fáj emiatt a derekamnál.

Létezik valami keményebb fedőmatrac, amit a már meglévőre lehetne rakni?

Vagy milyen megoldások vannak?

Várom az ötleteket, tippeket!

2020. jan. 29. 06:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Mindketten 60 kg alatti testsúlyúak vagyunk.
2020. jan. 29. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Külön matrac, vagy bele van kárpitozva?

Rugós ágy vagy nem?

2020. jan. 29. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Van egy fenyő ágykeret, abban lécek és külön a matrac. Nem rugós.

Néha szoktuk forgatni a matracot, hogy ne keletkezzen mélyedés, illetve ez eleve egy olyan matrac, ami kétoldalas, egyik oldala puhább, másik keményebb (emiatt is lehet forgatni).

Annyira nincs bemélyedve, pl amikor felkelünk, akkor még vissza tudja nyerni a közel eredeti formáját, de fekvéskor érzem, hogy túl puha nekem, bemélyed, nem jó a derekamnak.

2020. jan. 29. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Csere, minél előbb. Tönkreteszi a gerincet. Legjobb a bonell/táska rugós matrac. Olcsó szivacsokat, mindenféle memóriahabosokat kár megvenni.
2020. jan. 29. 10:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez nem memóriahabos szerintem. Már akkor, a vásárláskor direkt olyan matracot akartam, hogy elég kemény legyen, de ne túl kemény persze.

Rugósat nem veszek, mert fémen nem akarok aludni, mármint nem akarom, hogy a matracban fém legyen.

2020. jan. 29. 10:59
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Én évente egy-két alkalommal keresztben vagy hosszában megfordítom a matracot, a kifekvés elkerülése, vagy késleltetése érdekében...
2020. jan. 29. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

# 6

Írta a kérdező, hogy szokta forgatni a matracot..

2020. jan. 29. 14:28
 8/8 anonim válasza:
90%
Szia! Nekem már nagyon régi a matracom, a rugók már kb nyomták a hátamat utaltam rajta aludni. Neztem a matrac árakat de baaaromj drága, igy a fedomatrac mellett dontottem es imadom! Legszivesebben egész nap rajta feküdnék😅 Sokkal olcsóbb emag-on sok van, es sokszor vannak leertekelesek! 😄
2020. jan. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!