"Kifeküdt" matrac, pedig csak pár éves. Lehet ezzel még kezdeni valamit? Jó lenne. Ötletek?
Egy kétszemélyes ágyról van szó. Jobb és bal oldalon, illetve alul és felül is ki van kicsit öblösödve a matrac.
Kényelmetlen, nekem fáj emiatt a derekamnál.
Létezik valami keményebb fedőmatrac, amit a már meglévőre lehetne rakni?
Vagy milyen megoldások vannak?
Várom az ötleteket, tippeket!
Külön matrac, vagy bele van kárpitozva?
Rugós ágy vagy nem?
Van egy fenyő ágykeret, abban lécek és külön a matrac. Nem rugós.
Néha szoktuk forgatni a matracot, hogy ne keletkezzen mélyedés, illetve ez eleve egy olyan matrac, ami kétoldalas, egyik oldala puhább, másik keményebb (emiatt is lehet forgatni).
Annyira nincs bemélyedve, pl amikor felkelünk, akkor még vissza tudja nyerni a közel eredeti formáját, de fekvéskor érzem, hogy túl puha nekem, bemélyed, nem jó a derekamnak.
Ez nem memóriahabos szerintem. Már akkor, a vásárláskor direkt olyan matracot akartam, hogy elég kemény legyen, de ne túl kemény persze.
Rugósat nem veszek, mert fémen nem akarok aludni, mármint nem akarom, hogy a matracban fém legyen.
# 6
Írta a kérdező, hogy szokta forgatni a matracot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!