Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szerintetek durva lenne...

Szerintetek durva lenne vasárnap csempét verni?

Figyelt kérdés
Egy társasházról lenne szó, panel tömb, 20 lakás. Felújítjuk és mindenképpen ma kellene csinálnunk, kiírtam a lakóknak, h felújítás van, és ma kb. fél 9 fele ellkezdenénk. Szerintetek?
2010. szept. 5. 07:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Senki! Sajnos.....
2010. szept. 5. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:

felőlem kalapálj nyugodtan - én spec az utóbbi 2 hétben lenyomtam 12 napot melóban (párom dettó), de akár a szomszéd lakásban is kalapálhatnál...amint hazajön a mérkőzésről a párom, mi meg állunk neki ajtókat csiszolni ;)...a sok nyugdíjas, meg nyugodtan rinyálhat, egész nap itthon vannak és leskelődésen kívül mást nem csinálnak

a csempe leverése gondolom 2-3 óránál nem több ;)

2010. szept. 5. 09:22
 13/15 anonim ***** válasza:

így h.előre szóltál azért sokkal jobb

Ezt meg kell érteniük...

2010. szept. 5. 09:41
 14/15 anonim ***** válasza:

nálunk az történt, hogy egy szép vasárnapi napon kitört az ablaküveg. elkezdtük az egészet kitörni a keretből, mert életveszélyes állapotban volt.

aláírom, hogy nem csöndes tevékenység, de muszáj volt.

erre feljön egy nyugger néni, és lobogtatja a házirendet, h mégis mit képzelünk.

elmagyaráztam neki, hogy ez van, de ő meg elkezdett fenyegetőzni, h hívja a közös képviselőt, stb...

de bírom amúgy, h pont azok szólnak be, akik amúgyis otthon döglenek egész héten, és nekik tökmind1, h vasárnap, vagy épp kedd van...

2010. szept. 5. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:

már nem azért, de aki mondjuk hétköznap dolgozik reggeltől este 6ig, hazaér 7re, az mikor a búbánatban csinálja mag az ilyeneket? mindenki csak a pihenőnapjára veri a mellét, de a másikra már nem gondol! közösségben élünk, néha mindenkinek tűrni kell, ez van. nyilván ne csináld, emrt 20an esnek neked, hogy a TV előtt fekvését megzavarod. menni intoleráns ember él, hihetetlen.

egyébként marha egyszerű a dolog. a házirend és a csendrendelet nem vonatkozik sűrgősen elvégzendő munkára. írd ki, hogy sajnos csőtörés miatt azonnali beavatkozás szükséges, elnézést kérsz, de minden lakó érdeke, hogy a beázásveszély elhááruljon, ez főleg az alattad lakók érdeke. én csináltam már ezt,mikor feljött az alattunk lakó nyugdíjas(nyilván neki kell legjobban a pihenőnap) ezt mondtam neki, máris mondta, hogy bocsánat, dolgozzunk csak. ennyi. most megint lesz pár munkám, amire máskor nincs időm, majd a villamoshálózatra fogom, úgyis jó elavult, totál bekajálják.

2010. szept. 5. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!